"Saskaņa" rīkos piketu, lai paustu atbalstu Ušakovam (15)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
KNAB veic kratīšanu Ušakova dzīvesvietā; Ušakovs sniedz pirmos komentārus
KNAB veic kratīšanu Ušakova dzīvesvietā; Ušakovs sniedz pirmos komentārus Foto: Mārtiņš Otto, TVNET

Sestdien, 9. februārī, partija "Saskaņa" Rīgas Rātslaukumā rīkos mītiņu, lai paustu atbalstu Rīgas mēram un partijas līderim Nilam Ušakovam.

Rīgas domē aģentūra LETA noskaidroja, ka partija mītiņu pie domes plāno rīkot laika posmā no plkst.12 līdz 15. Partija iecerējusi, ka tajā piedalīsies aptuveni 1000 iedzīvotāju. Sapulces oficiālais mērķis pieteikts - dot iespēju iedzīvotājiem izteikt savu viedokli par pēdējā laikā valstī un Rīgā notiekošo.

Tomēr, kā liecina Rīgas domes deputāta Vitālija Dubova (S) ieraksts sociālajā vietnē "Facebook", mītiņš paredzēts Rīgas mēra atbalstam.

"Apmelot Nilu ir vieglāk nekā uzvarēt vēlēšanās. Robeža ir pārkāpta, mēs iziesim ielās!" pausts deputāta ierakstā, kurā solīts, ka pasākumā atbalstu Ušakovam paudīs arī "Maskačkas sportisti".

Aizvadītajā nedēļā Rīgas domi atkārtoti "sašūpoja" korupcijas skandāls pašvaldības uzņēmumā "Rīgas satiksme". Veicot procesuālās darbības, Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) veica kratīšanu Rīgas mēra kabinetā un dzīvesvietā.

»KNAB veicis kratīšanu Rīgas mēra darbavietā un mājās. Teksta tiešraides arhīvs

Ušakovs pēc kratīšanām no amata atkāpties negrasās, jo viņam nekāds statuss šajā procesā piemērots neesot un viņš neesot veicis nekādas nelikumīgas darbības. "Saskaņa" paudusi viedokli, ka notikušās kratīšanas esot politiska izrēķināšanās.

Tikmēr opozīcija jau iesniegusi pieprasījumu par domes ārkārtas sēdes sasaukšanu, lai atkārtoti rosinātu Ušakova nomaiņu Rīgas mēra amatā.

Komentāri (15)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu