Liene Ušakova nāk klajā ar šokējošiem jaunumiem par krāpnieciskā donžuāna skandālu (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Par vienu no pērn apspriestākajiem skandāliem kļuva dziedātājas un radio balss Lienes Ušakovas stāsts par kādu donžuānu, kurš apkrāpis jau vairāk nekā 500 sieviešu. Lai gan skandāls ir norimis, Ušakova nākusi klajā ar jaunu informāciju par notiekošo. 

Sociālajos tīklos sieviete publiskoja video, kurā atklāj, ka 23. janvārī pasaulē nāca Alpes meita, kas, pēc Ušakovas vārdiem, nav viņa sievas Montas Zukes, bet gan vienas no viņa mīļākajām bērns, par kura eksistenci Ušakovai sieviete pavēstīja ar sociālo tīklu starpniecību pirms trim mēnešiem.

"Ronald Alpe, tevi meklē tava jaundzimušā bērna māte (ne sieva), un izskatās, ka ne tikai viņa," pie publiskotā video rakstīja Ušakova. 

Pašā video radio balss pastāstīja, ka saņēmusi ziņu no Swedbank, kurā viņa lūgta iesniegt pamatojošus dokumentus saistībā ar darījumiem, kas veikti viņas kontā ar "šādām tādām personām", lai novērstu noziedzīgi iegūtu līdzekļu legalizāciju un terorisma finansēšanu.

"Šobrīd dodos uz Swedbank rakstīt lielo iesniegumu. Ronald Alpe vai kas tu tur mums biji, tā kā tu esi mani visur nobloķējis un es nevaru ar tevi sazināties un negribu ar tevi sazināties, es domāju, ka tev pašam ir tālāk jārisina šie jautājumi, jāiesniedz dokumenti, kas tiek prasīti, jo tev noteikti prasīs," video klāstīja Ušakova.

Viņa norādīja, ka netaisās melot un pieminēs visas citas apkrāptās meitenes, kuras viņai rakstījušas par saistību ar skandalozo donžuānu. 

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu