Elvis Merzļikins ceturto reizi gada laikā ticis pie jaunas draudzenes (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latviešu hokejists, kurš ir Šveices kluba "Lugano" vārtsargs, sociālajos tīklos arvien biežāk publisko foto un video, kurā redzams kopā ar kādu daiļu bruneti. Lai arī talantīgais sportists savu attiecību statusu oficiāli nav komentējis, abi viens otru internetā dēvē par pāri un pie abu kopīgajiem foto dalās ar sirsnīgām atziņām.

Pērnā gada februārī Merzļikins izšķīrās no savas līgavas, šveicietes Luanas, ar kuru bija kopā piecus gadus. Pēc šķiršanās Elvja dzīve bijusi visai vētraina - ik pa laikam viņš sociālajos tīklos publiskojis foto ar jaunām daiļavām, kuras, kā noprotams, bijušas Elvja draudzenes - tad tā bijusi amerikāniete Džekija, tad latviešu vieglatlēte Elizabete Priekule, savukārt tagad ceturtā dāma, ar kuru gada laikā hokejistu vieno romantiskas attiecības, ir Aleksandra Tiškiviča (Aleksandra Ttyszkiewicz).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?

A post shared by Elvis Merzlikins (@merzly) on

Kā noveroja Apollo, lielāko daļu fotogrāfiju un video Elvis publisko īsajos Instagram stāstiņos, kas pazūd pēc 24 stundām, savukārt viņa draudzene ar savu mīļoto lepojas krietni biežāk, daloties ar jaukiem un sirsnīgiem kadriem no viņu abu ikdienas.

Foto: Instagram/ merzly

Meitene sociālajos tīklos norādījusi, ka dzīvo gan Varšavā, gan Lugāno un studē Šveicē.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu