Madara Kiviča atklāj detaļas par attiecībām ar Miku Ozoliņu (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Skandalozā mūziķa Andra Kiviča sieva un divu meitu māmiņa Madara Kiviča intervijā izdevumam "Privātā Dzīve" beidzot viesusi skaidrību par savu draudzību ar Miku Ozoliņu - kā izrādās, abu attiecības sākušās kā joks, taču pāraugušas nopietnākā simpātijā. 

Madara stāsta, ka abi iepazinušies internetā. "Pirmajā virtuālajā vēstulē viņš rakstīja: "Tu varbūt atceries - es agrāk vadīju MTV." Es atbildēju, ka nezinu, par ko viņš runā. Aizsūtīju viņam jautājumu: "Kas tu esi?" Viņš atbildēja: "Ļoti labi, ka tā. Esmu vienkārši foršs čalis!"" - atminas Madara.

Viņa piebilst, ka abi satikušies vēl pirms divdomīgās kopbildes, kas sociālajos tīklos publicēta 1. aprīlī. Ļaudis toreiz mēļoja, ka abi, iespējams, piekrituši sadarboties kopīgā projektā. Lai arī Ozoliņš apstiprina, ka viņš producē jaunu šovu, tomēr abu attiecībām nav nekāda sakara ar to. Arī Madara piebilst, ka nekad nepublicētu bildes sociālajos tīklos ar vīrieti, lai palīdzētu šovam. 

Simpātisko gaišmati nesatrauc Ozoliņa skandalozā pagātne un bijušās attiecības, sakot, ka Miks ir cilvēks, ar kuru viņa kopā jūtas labi.

"Kas attiecas uz Miku - mēs varētu būt interesants tandēms. Man vienmēr ir gribējies attiecības, kurās vīrietis un sieviete dara kaut ko kopā, papildina viens otru. Taču nevajag skriet notikumiem pa priekšu," izdevumam "Privātā Dzīve" atklāj Madara, piebilstot, ka vasaru plāno pavadīt kopā ar Miku un abu atvasēm. 

Kā zināms, Mikam no iepriekšējām attiecībām ar dziedātājas Rianas bekvokālisti Kimberliju Inci ir meita Eislija Meja. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I just said "YES"! Priecīgu Pavasari! ?☀️☘ via @miksozolins #springmood #goal

A post shared by Madara Kiviča (@madara.kivica) on

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu