Video: Kristaps Porziņģis Liepājā pamatīgi sakāvies (24)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Latviešu basketbolists, Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) basketbolists, kluba Dalasas "Mavericks" spēlētājs Kristaps Porziņģis uz nenoteiktu laiku ir ieradies Latvijā atpūsties. Basketbolista atpūta gan Liepājā beigusies ar kautiņu.

Kā liecina "Apollo" rīcībā nonākusī informācijā, internetā un privātajos čatos klejo video, kurā redzams, kā Liepājā, Zivju ielā netālu no naktskluba "Cukurfabrik" stāv pamatīgs bariņš cilvēku, starp kuriem ir arī Kristaps Porziņģis ar pārsistu, asiņojošu aci un saplēstu kreklu. Uzfilmētajos kadros redzams, ka Porziņģis ir pamatīgi "uzvilcies", agresīvi pagrūž pretī stāvošo meiteni un dodas skaidroties. 

Pagaidām nav skaidrs, par ko konflikts ir izcēlies, kā arī video atšķirt konkrētas frāzes ir grūti, taču dzirdams, ka viens no Porziņģa draugu loka bilst citam cilvēkam, ka "aizsūtīs viņu atpakaļ uz Krieviju". Notikuma vietā ir ieradusies arī policija un apsardzes darbinieki, kuri cenšas garo basketbolistu nomierināt. 

Internetā nonākušas jau vairākas versijas par to, kas noticis ar Porziņģi - viena no tām, ka basketbolists dabūjis pa aci ar alus kausu,savukārt cita, ka konfliktā gadījies salauzt roku, taču viņš pats pagaidām publiski kautiņu nav komentējis.

Jau ziņots, ka 23 gadus vecais basketbolists tiek apsūdzēts pirms nedaudz vairāk nekā gada veiktā izvarošanā, tomēr latvieša pārstāvji it kā cietušo sievieti vaino naudas izspiešanā.

Uzmanību! Video izskan necenzēta leksika!

Komentāri (24)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu