Vai tu Jāņos būsi atbildīgs šoferītis? Piesakies un laimē balvas! (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Pexels

Atbildīgs šoferis ir tāds, kurš piedalās svinībās, bet nesēžas pie stūres reibumā. Atbildīgs šoferis neuzdrīkstas apdraudēt nedz sevi, nedz arī apkārtējos. Atbildīgs šoferis Apollo, TVNET un partneru organizētā pirmsjāņu kampaņā arī ir aicināts apmeklēt speciālu tīmekļa vietni un tajā atzīmēt, kurp dosies svinēt Jāņus, lai piedalītos dažādu balvu izlozē.

Ja uzskati sevi par atbildīgu šoferi un tāds esi apņēmies būt arī Līgovakarā un Jāņu dienā, tad tieši tev ir domāta kampaņa "Latvijas atbildīgais šoferītis". 

Tā ir iespēja ikvienam interesentam atzīmēt, kur viņš iecerējis līgot, tā vienlaikus paužot apņemšanos būt atbildīgam šoferim un rādīt priekšzīmi citiem.

Vai būsi atbildīgs šoferītis? Atzīmējies ŠEIT!

Kampaņas gaitā uzzināsim, kurā pilsētā vai novadā līgos visatbildīgākie šoferīši, savukārt 25. jūnijā starp visiem kampaņas laikā reģistrētajiem lietotājiem tiks noskaidroti trīs, kuri saņems vērtīgas balvas.

Informāciju par piedalīšanās nosacījumiem, balvām un to saņemšanas kārtību, lasi kampaņas "Latvijas atbildīgais šoferītis" noteikumos.

Kampaņu atbalsta A/S "Aldaris", SIA CityBee Latvija, ERGO Insurance SE Latvijas filiāle, SIA "Drošas Braukšanas Skola", SIA "Circle K Latvia" un VAS "Ceļu satiksmes drošības direkcija".

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu