Padomi, kā nopirkt piemērotu kafijas automātu

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Daudziem no mums garšo kvalitatīvi pagatavota kafija. Šis dzēriens spēj uzmundrināt un sniedz enerģiju visai dienai. Kafijas automāti mājas lietošanai būs perfekta izvēle, ja vēlies pagatavot kvalitatīvu kafiju.

Interneta veikals 220.lv piedāvā plašu kafijas automātu klāstu. Kafijas automāti mājas lietošanai lieliski noderēs ikvienam, kurš vēlas izmēģināt jaunus kafijas veidus. Atklājiet jaunas garšas un kafijas veidus, piemēram, ledus kafiju. Gatavojiet gardu kafiju mājās, paņemiet to līdzi savās gaitās un Jums nevajadzēs lieki tērēt naudu pērkot kafiju kioskā vai kafejnīcā.

Palutiniet sevi ar kafijas aromātu. Ir pierādīts, ka kafijas pupiņu smarža samazina stresu un sniedz enerģiju visai dienai. Kafijas automāti mājas lietošanai būs lielisks veids, kā ietaupīt savus līdzekļus.

  • Ja kafiju plāno gatavot ģimenei vai draugiem, Tev noderēs filtra kafijas automāti. Pagatavo savu iecienītāko kafiju ātri un vienkārši. Filtra kafijas automāti pagatavos Tavu iecienītāko kafiju 5 līdz 10 minūšu laikā. Ierīce sastāv no nodalījuma kafijas filtrēšanai un atsevišķa ūdens konteinera.
  • Ja vēlies pagatavot kafiju lielākai kompānijai, izvēlies ierīci ar karstuma cirkulācijas boileri. Šāda veida kafijas automāti nodrošina vienmērīgu temperatūru, uzkarsē pienu, un ir iespējams izvēlēties dažāda veida kafiju.
  • Ja ikdienā nelieto daudz kafijas, piemērots būs kafijas automāts vienas tases pagatavošanai. Automāta sastāvā ir speciāli kafijas spilventiņi, kas pildīti ar maltu kafiju. Izmantojot šo ierīci, Tu varēsi eksperimentēt ar dažādām garšām un sastāvdaļām.
  • Franču prese ir iecienīta kafijas pagatavošanas ierīce. Pagatavo savu mīļāko kafiju vienkārši un ātri. Ieber traukā maltu kafiju, uzlej karstu ūdeni un nospied filtru, lai kafijas biezumi tiktu atdalīti no dzēriena.
  • Espresso kafijas automāti ir salīdzinoši dārgāki. Izvēlies espresso kafijas automātu, ja ikdienā lieto daudz kafijas. Pagatavo kafiju tāpat, kā to dara kafejnīcās: latte, mocha, mochiatto, ledus kafija un citi kafijas veidi Tavās mājās. Espresso kafijas automāts ir ērti lietojams, to ir viegli vadīt ar dažiem slēdžiem. Vajadzīgs tikai karstais ūdens, to ir viegli tīrīt un lietot ikdienā.
  • Visbiežāk kafijas automāti ir 30 līdz 45 cm plati. Pirms pērc kafijas automātu, pārdomā kur to ērti varēsi novietot un lietot.

Lai Tu varētu iegādāties piemērotāko kafijas automātu, interneta veikals 220.lv piedāvā atlasīt kafijas automātus pēc zīmola, ierīces tipa, garuma, augstuma, svara, kafijas veida, Tava budžeta un citām īpašībām. Veikala piedāvājumā ir visdažādākie kafijas automāti mājas lietošanai: vienas tasītes pagatavošanai, filtra vai kapsulu ierīces, maltās vai pupiņu kafijas automāti.

Svarīgi ir pievērst uzmanību tam, kāda kafija ir nepieciešama izvēlētajam kafijas automātam. Ir 3 galvenie kafijas aparātu veidi: manuālie, automātiskie un kapsulu kafijas automāti.

  • Manuālie kafijas automāti mājas lietošanai darbojas ar spiediena palīdzību. Šīs ierīces atdala kafijas ekstraktu no pupiņām un garantē piesātinātu kafijas garšu.
  • Automātiskie kafijas aparāti ir aprīkoti ar malšanas, karsēšanas un vārīšanas funkcijām. Pagatavo savu iecienītāko kafiju mājās, izvēlies vēlamo kafijas veidu.
  • Kapsulu kafijas aparāti ir mūsdienīgs kafijas pagatavošanas veids, kas neaizņems daudz vietas. Ievieto kapsulu aparātā un izvēlies iecienītako kafijas veidu. Katrai kapsulai ir sava garša, kas ļaus dzērienu pagatavot ātri.

Kafijas automāti mājas lietošanai ir jāizvēlas pārdomāti. Jāņem vērā lietošanas mērķis, biežums, ierīces veiktspēja un tehniskie parametri. Ja Tavs budžets ir salīdzinoši mazs, izvēlies automātu, kas ir piemērotāks Tavai ikdienai un kafijas dzeršanas paradumiem.

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Uz augšu