Anna Sedokova beidzot komentē attiecības ar Jāni Timmu: Viņš ir laipnākais cilvēks, kādu esmu satikusi (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: instagram/annasedokova, instagram/ janis.timma

Latvijas basketbolists, Maskavas apgabala "Himki" spēlētājs Jānis Timma jau vairākas nedēļas ir viens no pašmāju apspriestākajiem sportistiem - viņam piedēvēts romāns ar dziedātāju, grupas "VIA Gra" bijušo dalībnieci Annu Sedokovu. Nu beidzot pati Sedokova komentējusi izskanējušās runas par abu attiecībām. 

Kā liecina Sedokovas ieraksts vietnes "Instagram" īsajos stāstiņos, viņai ar Timmu patiešām varētu būt izveidojušās attiecības

"Sarežģīta diena. Cik daudz mēslu par mums presē. Mēs esam ziņu topā," savu stāstāmo iesāka Sedokova. 

"Komentēt neuzskatīju par vajadzīgu, līdz brīdim, kad pazvanīja mani vecāki un apraudājās. Es lūdzu jūs neticēt tiem murgiem.

Jānis ir pats laipnākais un kārtīgākais cilvēks, kādu es jebkad esmu satikusi!

Un tā jums pateiks jebkurš cilvēks, kas ar viņu ir pazīstams kaut no attāluma. Viņš ir valsts lepnums, savas komandas un mans lepnums! Jūs vēl paspēsiet visus notiesāt un apsūdzēt, bet laiks visu saliks savās vietās. Klausieties manas dziesmas, viņās ir atbildes. Un ejiet uz Jāņa spēlēm!" rakstīja Sedokova.

Foto: Instagram/annasedokova

Negācijas, par kurām rakstīja Sedokova, varētu būt Timmas sievas Sanas apsūdzības par to, ka Jānis viņu un abu kopīgo dēlu ir centies "izlikt no mājas" un pēc iespējas ātrāk piedabūt parakstīt laulības šķiršanas dokumentus, lai varētu būt kopā ar Sedokovu. 

Atgādinām, ka Jānis Timma par šķiršanos no sievas paziņoja sociālajos tīklos: "Pirms vairāk nekā pusgada es pašķiros no mana dēla mātes un sāku jaunu dzīvi. Šodien man svarīgākais ir parūpēties par manu mīļo dēlu Kristianu." Tiesa, attiecības ar Sedokovu Timma joprojām nav komentējis. 

Pati Sana nu jau izdzēstā ierakstā apstiprināja, ka vīrs viņu krāpis. "No sava vīra tikko uzzināju, ka pirms gada mēs esam pašķīrušies. Tiešām? Es to nezināju, bet zinu to, ka pirms pusgada tu sāki mani krāpt. (..) Vai tā kuce, kurai ir trīs bērni no trim dažādiem vīriešiem ir tā vērta? Un vai zināji, ka neesi viņai vienīgais vīrietis šobrīd?" tā publiski izteikusies Sana Timma. 

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu