Jēzus kā gejs. Miljoniem kristiešu sašutuši par "Netflix" seriālu (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Pexels

ASV video straumēšanas gigants "Netflix" nonācis kārtējās problēmās. Miljoniem konservatīvu kristiešu ir parakstījuši petīciju pret jauno Brazīliešu Ziemassvētku speciālizlaiduma komēdiju "The First Temptation of Christ", kurā Jēzus tiek attēlots kā gejs, ziņo portāls "Business Insider".

Vietnē "Change.org" petīciju parakstījuši gandrīz 1,8 miljoni kristiešu no visas pasaules. Viņi visi vēlas, lai jaunā Brazīliešu komēdija Portugāļu valodā tiktu izņemta no "Netflix" piedāvājuma. 

Petīcijā norādīts, ka tiek apsūdzēta arī Brazīļu "Youtube" komiķu grupa "Porta dos Fundos", kas izveidoja šo Ziemassvētku speciālizlaidumu. Viņi tiek apsūdzēti par necienīgu attieksmi pret ticību. 

"Netflix" ir atteicies no komentāriem, bet norādījis uz kādu "Porta dos Fundos" paziņojumu. Tajā teikts, ka komiķu grupa augstu vērtē mākslas un humora brīvības attēlošanu caur satīru par atšķirīgām sabiedrības kultūras tēmām. Viņi ticot, ka izpausmes brīvība ir svarīgs pamats demokrātiskas valsts struktūrā. 

Komēdijas aprakstā lasāms, ka Jēzus savā 30 gadu dzimšanas dienā mājās atved negaidītu viesi, lai iepazīstinātu viņu ar savu ģimeni. 

Šīs komēdijas apturēšanai ir izveidota vēl kāda petīcija, kuru parakstījuši aptuveni 240 000 cilvēku. To ir izveidojusi konservatīva grupa "CitizenGo". Viņi šo sauc par "tiešu uzbrukumu kristietībai Ziemassvētku gaidīšanas laikā". 

"Tā ir pilnībā nepieņemama provokācija," teikts petīcijā.

"Nevienam nav tiesību aizskart miljoniem cilvēku ticību. Šāda tipa "šovi" dara tikai vienu lietu - padara sabiedrību neiejūtīgu pret uzbrukumiem kristiešiem."

Video: Komēdijas "The First Temptation of Christ" reklāmas video

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu