"Kādiem citādiem vārdiem tas vēl jāpasaka?" Vardarbībā pret sievu vainotais Strūbergs nāk klajā ar vēl vienu paziņojumu (17)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kristaps Strūbergs
Kristaps Strūbergs Foto: Jānis Škapars/TVNET

14. maijā LTV Ziņu dienesta raidījums "Panorāma" vēstīja, ka likumsargi Strūbergu pāra dzīvesvietu apmeklējuši vairākas reizes. Atsaucoties uz raidījumā pausto informāciju, "Singapūras satīns" mūziķis Kristaps Strūbergs sociālo tīklu vietnē "Facebook" nācis klajā ar paziņojumu.

Kā tika vēstīts LTV Ziņu dienesta raidījumā "Panorāma", neskatoties uz Mairitas vīra rakstisko atbildi, kur viņš skaidro, ka viņš nekad nav pacēlis roku pret sievu vai citādāk izturējies vardarbīgi, Valsts policija un arī Rīgas pašvaldības policija uz pāra dzīvesvietu braukusi ne mazāk kā trīs reizes vairāku gadu laikā.

Viens no izsaukumiem reģistrēts 2018. gada nogalē. Šogad Valsts policija uz izsaukumiem par iespējamu vardarbību braukusi divreiz – pirmoreiz 18. martā.

"Man tika sists pa galvu. Ja par emocionālo vardarbību būtu redzami zilumi, es būtu viens liels, staigājošs zilums. Un es nevaru pierādīt," raidījumam stāstīja Mairita.

Kā teica Mairita, 18. martā vērsusies pēc palīdzības slimnīcā, kur konstatēts galvas sasitums. Marita pastāstīja, ka jutusies pazemota gan pēc policijas izsaukuma martā, gan pēc mediķes komentāriem slimnīcā.

"Viņa izmeta to, ka patīk, tā patīk mums dzīvoties, tā skatos. Es palūdzu runāt tikai un vienīgi par traumu, bet viņa mani centās pierunāt neiet līdz ārstiem, ka tas nav nekas traks," pauda sieviete.

Atsaucoties uz raidījumā izskanējušo informāciju, mūziķis Kristaps Strūbergs nācis klajā ar paziņojumu.

Sociālo tīklu vietnē "Facebook" paziņojumā rakstīts: "Es nekad, NEKAD neesmu iesitis Mairitai, vēl jo vairāk viņu kaut kā citādi fiziski ietekmējis. Un jebkurš žurnālists, kas man tagad lūdz kaut ko "komentēt", var droši saņemt tikai šo atbildi: kādiem citādiem vārdiem tas vēl jāpasaka?"

Mūziķis noraida informāciju, ka finansiāli neuztur un neatbalsta bērnus, pieminot, ka to var apliecināt gan bankas kontu izraksti, gan citi dokumenti. Strūbergs uzsvēra, ka šos dokuments ar advokāta palīdzību sniegs tiesā.

Taču mūziķis nenoliedz, ka "ir bijusi policijas iejaukšanās ģimenes konfliktā". Tāpat viņš paziņojumā rakstījis, ka "cietusī šajā situācijā nebūt nebija viņa".

Komentāri (17)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu