Sākumlapa  >  Auto & moto  >  Vai ātruma polise būs arī Latvijā?

Iepriekšējā Iepriekšējā

1  2  3  4

Nākamā Nākamā  lapa no 4

Zirgagalva:  Vai ātruma polise būs arī Latvijā?

Zirgagalva

Hei, es te vienā blogā izlasīju baumas par to ka iespējams Latvijā būs apdrošinānas polise, kur segs ātruma pārkumus? Kāds neko par ko tādu nav dzirdējis?

rembo

esmu dzirdējis, ka tāds pasākums būs kaut kad, bet kad tieši nav ne jausmas.

eclipse

Vai tad Latvijas valsts kaut ko tādu maz atļautu? Neticu, ka tāda ātruma polise vispār ir iespējama.

Braucējs

Kāpēc gan nav iespējama? Apdrošinātājs teorētiski var apmaksāt visu ko vien grib. Un šis ir ideāls marketinga ierocis, lai pievilinātu jaunus klientus.

google

katrā ziņā meklējot internetā neko prātīgu pagaidām nevar atrast

Kālijs

es domāju, ka mūsu mīļajā valstiņā 100 punkti kāds kaut ko tādu ieviesīs. citās valstīs strādā tjīp

Vilis

Ātruma polise? Cik zinu tad Zviedrijā tāda jau darbojas, un Igaunijā tāda būs arī šovasar. ideja apmērām tāda - tu pārkāp ātrumu, un nemaksā mentam piecīti bet la viņš raksta kvīti - tu pēc tam dabon atpakaļ savu samaksāto sodu. Manējā beigsies septembrī, ja tas neko papildus nemaksās es ņemtu.

Ātruma Polise

izskatās, ka Latvija arī tāda būs.
bet vai tas ir posts vai laime?

Džerijs

Teorētiski tas nekas neiespējams nav, taču vai Latvijā tas būtu reāli? Mūsu braukšanas kultūra jau sen ir leģendām apvīta. Kurš apdrošinātājs ar ko tādu riskēs, gribu redzēt :)

nu...

Bet ja teiksim ierobežo kaut kā, vai ātrumu vai skaitu cik reizes tev atmaksā, tad varbūt. Man liekas ka tas varētu būt valsts pasūtījums cīņai ar piecīšiem kad tas vairs nebūs izdevīgi viņiem maksāt pateicības. Ja tā arī nav tad es ieteiktu tā izdarīt un no valsts budžeta segt katram pa vinam pārkāpumam gadā kaut vaivai.

Komentāra pievienošana

Niks:  

Vēl var ievadīt: 

Bildes pievienošana: 

Max. bildes apjoms - 2 MB. Bilde tiks attēlota ne lielākā izmērā kā 250x250 px.

Ievadiet kodu

Apollo neatbild par foruma pievienotajām lasītāju atsauksmēm. Pirms lietošanas iepazīstieties ar Apollo lietošanas noteikumiem