Kinoteātrī «Coca-Cola Plaza» sāk demonstrēt filmu «Es arī mīlu līgavu!»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.forumcinemas.lv

No šodienas, 8. augusta, kinoteātrī «Coca-Cola Plaza» būs skatāma romantiska komēdija «Es arī mīlu līgavu!»» («Made of Honor»).

Toms un Hanna ir labākie draugi jau desmit gadus. Toma dzīves moto ir — «Baudi dzīvi!». Viņš nemitīgi maina gultas biedrenes un spēj sarunāt randiņu visikdienišķākajās situācijās. Hanna ir nosvērta jaunkundze, kura pacietīgi gaida savu dzīves piepildījumu — īsto vīrieti, ar kuru apprecēties un nodibināt ģimeni. Kad Hanna dodas ilgākā komandējumā uz Skotiju, Toms apjēdz, ka bez viņas dzīve ir neciešama. Vēl vairāk — viņš pirmo reizi saprot, ka vēlas precēties. Ar Hannu. Tomēr, kad Hanna atgriežas, atklājas, ka Skotijā viņa iepazinusies ar savu sapņu vīrieti un ir jau saderinājusies. Tomam, savam labākajam draugam, viņa lūdz kļūt par laulību liecinieku un palīdzēt sagatavoties kāzām, kas notiks tālajā Skotijā. Lai gan šī ziņa viņu satriec, Toms piekrīt, cerēdams, ka, atrodoties blakus līgavai, viņam radīsies iespēja atklāt savas jūtas un atgūt Hannu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu