Robijs Viljamss elektrizēs publiku visā pasaulē

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Robija Viljamsa 20. oktobra uzstāšanās BBC festivālā «Electric Proms» tiks pārraidīta kino skatītājiem 200 izmeklētos kinoteātros 23 valstīs visā pasaulē. Kinoteātrī «Parex Plaza» HD tiešraide no koncerta norises vietas sāksies plkst. 21.30, savukārt pats koncerts sāksies plkst. 22.00.

Biļešu iepriekšpārdošana — piektdien, 9. oktobrī. Esi pirmais, jo pirmo 100 biļešu cena ir Ls 8,50, pārējās biļetes — Ls 13.

Kopš Viljamsa pēdējā šova tiešraides Lielbritānijā jau pagājuši vairāk nekā trīs gadi. Dziedātājs ir atgriezies uz vienu vakaru, lai atklātu BBC rīkoto ikgadējo mūzikas festivālu «Electric Proms 2009». Šajā uzstāšanās reizē Robijs Viljamss nāks klajā ar jaunām kompozīcijām no topošā albuma «Reality Killed the Video Star», kā arī vairākām savām jau par klasiku kļuvušām dziesmām gan orķestra stīgu instrumentu, gan pūšamo instrumentu grupas, kā arī pilna orķestra sastāva pavadījumā mūziķa un producenta Trevora Horna mākslinieciskajā vadībā. «Viņš jauno albumu papildinājis ar kaut ko manos iepriekšējos ierakstos vēl nebijušu — savu ģenialitāti,» saka Viljamss. «Manuprāt, skan vienkārši lieliski — dziesmu pēc dziesmas, dziesmu pēc dziesmas.»

Robijs Viljamss ir viens no pasaulē veiksmīgākajiem solo mūziķiem — viņš saņēmis 15 «Brit Awards» balvas (vairāk nekā jebkurš cits mākslinieks mūzikas vēsturē) un 38 starptautiskus apbalvojumus. Astoņi no viņa albumiem Lielbritānijas dziesmu tabulās ieņēmuši 1. vietu, līdzīgi panākumi gūti arī daudzās citās pasaules valstīs. Ar savu grandiozo 2006. gada turneju «Close Encounters» («Tuvās sastapšanās») Viljamss uzstādījis pasaules rekordu, pārdodot 1,6 miljonus biļešu vienā dienā.

Robijs Viljamss komentē gaidāmo uzstāšanos: «Ir ļoti satraucoši iedomāties, ka koncertu, ko spēlēšu Londonā, vienlaikus varēs noskatīties cilvēki visā pasaulē. Es gaidu, kad, atkal sadarbojoties ar Trevoru Hornu, varēšu spēlēt savas jaunās dziesmas un vērot, kā cilvēki uztver manu veikumu.»

www.forumcinemas.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu