Signe Valtere gatavojas konkursam izstādē Ķīpsalā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Jaunās stilistes un sabiedrības dāmas Signes Valteres iespaidīgo stilistes sniegumu ar moto «Mans noslēpums», svētdien, 31. oktobrī varēs vērot  Ķīpsalā izstādes «Baltic Beauty 2010» laikā, kur viņa piedalīsies asociatīvā tēla veidošanas konkursā par tēmu «Intriga».
 
Signe Valtere, gluži kā sportisti pirms starta, vēl veic pēdējos «iesildīšanās» darbus – katru dienu ievingrina roku frizūras, grima un tērpa veidošanā.

Kā stāsta Signe, viņai, tāpat kā citiem konkursa dalībniekiem, trīs stundu laikā jāpaspēj izveidot asociatīvais tēls no «matu galiņiem līdz papēžiem». Konkursa dalībniekiem ir jārada gan meikaps, gan frizūra, gan arī pats tērps, kurš tiek veidots no drapērijas. Līdz konkursam tērps drīkst būt sagatavots tikai daļēji.

Lai pabeigtu tērpu, kura veidošanā kopumā tiks izmantoti 40 metri auduma un 70 metri atlasa lentīšu, Signei konkursā būs atvēlētas tikai 40 minūtes. Neticami, ka šajā īsajā laikā bez šujmašīnas taps iespaidīgs zeltīts atlasa tērps, kas līdzināsies greznai kāzu kleitai ar daudziem volāniem trīs slāņos.

Signe ir pārliecināta, ka viss izdosies, jo aiz muguras jau ir pieredze modes šovos, pasākumos un citos projektos.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu