Rīgā atrod četrus miljonus latu vērtu kokaīna kravu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: VID

Veicot muitas kontroles pasākumus Rīgas brīvostā, muitas darbinieki pārbaudīja kādu konteineru, kurā atrada trīs sporta somās ievietotus 70 polietilēna maisiņus ar 80 kilogramiem kokaīna. Šīs kravas vērtība melnajā tirgū ir četri miljoni latu, «Apollo» informēja Valsts ieņēmumu dienestā (VID).

Pārbaudītais konteiners bija paredzēts tālākai nosūtīšanai uz Uzbekistānu. Konteinerā atrada trīs sporta somas, kurās bez dokumentos deklarētās kravas bija ievietoti arī 70 polietilēna iepakojumi ar četrstūra formā sapresētu baltu pulverveida vielu.

Ekspertīze apstiprināja, ka tas ir kokaīns. Kopā muitas darbinieki atrada 80 kilogramu narkotiskās vielas. Šāda apjoma kokaīna vērtība «melnajā tirgū» ir aptuveni četri miljoni latu.

Precīzu kokaīna procentuālo sastāvs noteiks ķīmiskās ekspertīzes laikā. Ziņas par aizturētajām personām un kravas saturu VID pagaidām nesniedz.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu