Kamerona Diaza: Esmu diezgan pārliecināta, ka no Snūpdoga pirku <i>zāli</i>

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/AP

Amerikāņu aktrise Kamerona Diaza nesen, viesojoties ASV televīzijas šovā «Lopez Tonight », nācu klajā ar diezgan atklātu paziņojumu - skolas laikā mūziķis Snūpdogs (Snoop Dogg) paŗdevis viņai marihuānu, vēstī «nydailynews.com».

Kamerona Diaza mācības Kalifornijas vidusskolā, uzsāka gadu vēlāk kā reperis. Tomēr viņus vienoja ne tikai mācības vienā skolā, bet arī tas, ka Snūpdogs bija viņas narkotiku dīleris. Kamerona atzina, ka reperis tolaik esot bijis ļoti garš un izstīdzējis. Tāpat aktrise atklāja, ka ir diezgan pārliecināta, ka nopirkusi no mūziķa zālīti.

Sarunu šova vadītājs, jokojot, par Diazas atbalstu veselīgajam dzīvesveidam, atrauca, ka tad jau izriet, ka aktrise jau vidusskolā esot bijusi zaļā dzīvesveida piekritēja. Savukārt, Diaza atbildi parādā nepalika un atjokoja, ka par «zaļo » dzīvesveidu esot sākusi domāt jau vidusskolā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu