Foto: Izrādās, Rianna vilkusi <i>puiša kleitu</i>

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Daudzi «Grammy» ceremonijas vērotāji pamanīja Riannas pikanto kleitu. Žana Pola Gotjē veidotais tērpa līnijas te sedza, te atklāja valkātājas ķermeni. Izrādās, šis tērps svinīgi noslēdza Gotjē skati un to demonstrēja puisis, vēsta «[s:37333]».

Tuzlā (Bosnija un Hercegovina) dzimušais jaunietis jau izpelnījies uzmanību ar savu sievišķīgo izskatu. Andrejs Pedžičs ar ģimeni pameta kara postīto dzimteni un deviņdesmitajos gados pārcēlās uz dzīvi Austrālijā, Melburnā.

Andrejs stāsta, ka savu unikālo tēlu sācis izkopt 13 gadu vecumā: «13 gados es kļuvu ekscentrisks un sāku spēlēties ar izskatu. Man bija vienalga, ko cilvēki padomās, vai teiks. Es sāku balināt matus. Es nolēmu rīkoties saskaņā ar savu sievišķo es.»

Modeļu aģentūras «Chadwick Model Management» vadītājs Metjū Andersons stāsta, ka Andrejs ir unikāls: «Viņš pats ir radījis savu tēlu. Viņš nav daļa no modes viļņa - viņš ir šī viļņa līderis.»

Modes pārstāvji jau izteikušies, ka šis varētu būt viens no lielākajiem pavērsieniem modes industrijā pēdējo gadu laikā.

Tikmēr Andrejs turpina savu slavas gājienu un piedalās arvien vairāk spožu zīmolu modes skatēs - gan sieviešu, gan vīriešu apģērbu līnijām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu