Evija Sloka piedāvā jaunu dziesmu «Tu melo skaisti»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārcis Baltskars

Evija Sloka, kura ar savas dziesmas «Visu vai neko» anglisko versiju «Don’t Stop The Dance» guva vērā ņemamus panākumus Eirovīzijas dziesmu konkursa nacionālās atlases finālā, piedāvā saviem klausītājiem jaunu dziesmu [s:37683].

Dziesmas autori ir amerikāniete Megana Džeimsa un Ross Kopermans. Abi gados jaunie autori dzīvo un strādā Amerikas kantrī mūzikas Mekā - Nešvilā, Tenesī štatā. Dziesmas latviešu teksta autors ir Guntars Račs. 

Dziesmu iedziedāt Evijai Slokai piedāvāja kompānijas «Izdevniecība MicRec» partneris  ASV «EMI Music Publishing», kuras repertuāra direktors, pieredzējušais producents Toms Luterans, speciāli Evijai sākotnēji atlasīja 8 jaunas dažādu amerikāņu autoru dziesmas, no kurām Evija kā pirmo izvēlējās tieši šo. Dziesma ir iedziedāta latviski un arī angliski. Ierakstu producējis Artūrs Palkevičs, kurš ir gan producents, gan līdzautors arī dziesmai «Visu vai neko», kura joprojām Evijas izpildījumā turas daudzu Latvijas radiostaciju spēlētāko dziesmu sarakstos un topos.

Evija Sloka ir jaunās paaudzes latviešu kantrī mūzikas izpildītāja, kura vadās pēc tām tendencēm, kas ir aktuālas pasaulē, kurs kantrī mūzikas stilistikas robežas šobrīd ir kļuvušas plašākas kā jebkad un ietver sevī gan popmūzikas, gan rokmūzikas elementus. Evijas izdevēji, kompānija  «Mikrofona ieraksti» ļoti cer, ka Evijai izdosies šīs pasaulē jau ilgāku laiku populārās, jaunās kantrī mūzikas tendences iedzīvināt arī Latvijā.  Dziesma «Tu melo skaisti» ir viens no mēģinājumiem.

Dziesmas Mp3 ir pieejams portālā «Doremi.lv».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu