Britnija Spīrsa gribot bērnu no bijušā menedžera

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Popmūzikas princese Britnija Spīrsa ir pārliecinājusi savu līgavaini un bijušo menedžeri Džeisonu Traviku par to, ka viņiem vajadzētu papildināt ģimeni ar vēl vienu bērnu, vēsta britu tabloīds «The Sun», atsaucoties uz anonīmu avotu.

Pēc vairākām sarunām par kopīgo nākotni pāris nolēmis, ka ķersies pie bērna taisīšanas, tiklīdz noslēgsies Spīrsas turneja. «Viņa vienmēr vēlējusies lielu ģimeni, taču viņa arī grib pierādīt sev un ģimenei, ka viņa ir laba māte,» atklājusi kāda dziedātājai pietuvināta persona. «Viņa vēlas vēl vienu iespēju visu izdarīt pareizi. Un tagad, kad viņa saņēmusi atbalstu no Džeisona, viņa nevar vien sagaidīt.»

Abi svētdien apmeklēja MTV mūzikas video balvu pasniegšanas ceremoniju, kur Spīrsa apbalvota kā labākā popmūzikas izpildītāja par dziesmas «Till the World Ends» video. Saņemot balvu, dziedātāja teica: «Vispirms es gribētu pateikties Dievam par viņa svētību. Un manai skaistajai ģimenei, diviem maniem zēniem, Džeidenam un Prestonam, mammīte jūs tik ļoti mīl. Un manai menedžmenta komandai, un visiem maniem faniem! Un, Džeison, es tevi mīlu.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu