Vai Agnese Zeltiņa savu nākotni saista ar Itāliju vīrieša dēļ?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA/Evija Trifanova.

Izrādās, jau pāris mēnešus par savām mājām Agnese Zeltiņa saucot Itāliju, kura arī cītīgi apgūstot itāliešu valodu, vēsta žurnāls «Kas Jauns». 

«Pēdējā laikā es ļoti daudz ceļoju un visai bieži esmu arī Itālijā,» žurnālam «Kas Jauns» atklājusi aktrise. Laikam arī tādēļ viņa sen nebija manīta gozējamies «vietējā krējuma» saviesīgajās ballītēs.

«Esmu no tā nogurusi. Arī nākotnē centīšos veiksmīgi izvairīties no publiskās dzīves. Šoreiz izeju sabiedrībā vien tāpēc, ka jūtos atbildīga par «Blondīņu pavārgrāmatu»,» «Kas Jauns» stāstījusi Zeltiņa.

Aktrise piebildusi, ka Latvijā jāpaveic daudz darbu, tomēr zināms, ka Latvijā (pēc 7 gadu pārtraukuma) atsāktās aktrises gaitas Zeltiņu šeit netur. «Teātra observatorijas» nebūšanas iezīmē neskaidru teātra nākotni, savukārt seriāla «Būt mīlētai», kurā aktrisei uzticēta viena no galvenajām lomām, uzņemšana ir pārtraukta.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu