Ziemassvētku brīnums: Apprecas Pugačova un Galkins

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/RIAnovosti

Krievijas estrādes primadonna Alla Pugačova (62) un Maksims Galkins (35) beidzot patiesi iestūrējušī laulības ostā, vēsta «topnews.ru» Pāris mija gredzenus pēc desmit gadus ilgas kopdzīves.  

Par viņu kazām runas mēdza uzvirmot ik pēc kāda brīža un tas ir oficiāli noticis. 

Piektdien, 23. decembrī, Pugačova un Galkins oficiāli apstirpināja savu savienību Kutuzovas Dzimtsarakstu nodaļā Maskavā. Alaa pēc sarakstīšanās paturējusi savu uzvārdu. 

Kāzu mielastu Alla un Maksims rīkoja sestdien, 24. decembrī, Maskavas centrā itāļu restorānā «Olivetta». Kaut arī turīgais Krievijas šovbiznesa pāris to varētu atļauties un vēriens viņiem ir sirdij tuvs - svinības bijušas diezgan pieticīgas. Lūgti bija vien 40 pāra tuvākie draugi - kas zīmīgi - arī izbijušais Alla mīļotais - Filips Kirkorovs. Izpalika arī svētku salūts.  

Uz kāzu svinībām pirmais ieradies dziedātājs Nikolajs Baskovs, kā arī tērpu dizainers Valentīns Judaškins ar kundzi, humorists Vladimirs Vinokurs ar ģimeni. Allas Pugačovas meita, dziedātāja Kristina Orbakaite ieradās ar vīru un dēliem Deniju un Ņikitu. Aicināts bijis arī Krievijas prezidents Dmitrijs Medvedevs, tomēr viņš svinībās nav redzēts. Un jau pieminētais Filips Kirkorovs.  

Pāra paziņas atklājušas, ka viesi jaunajam pārim dāvājuši naudu aploksnēs, traukus un dažādus antikvārus priekšmetus.  

Alla un Maksims restorānā ieradušies lieliskā noskaņojumā. Alla klatesošajiem preses pārstāvjiem teikusi: «Ceru, ka šī ir mana pēdējā laulība.» Kamēr, Galkins teicis: «Savukārt es ceru, ka man šī laulība būs vienīgā.«  

Kā jau minējām, svinības nebija diez ko vērienīgas un ap vienpadsmitiem viesi devušies mājup. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu