<i>PAIYA</i> – jauns modes zīmols Latvijā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

«PAIYA» ir Latvijā radīts sieviešu sērijveida apģērbu zīmols. Tas sevī apvieno augstvērtīgu, konceptuāli spēcīgu pret-a-porter tērpu dizainu, teicamu kvalitāti un raksturlielumu - ražots Latvijā.

Pie zīmola izveides strādājuši profesionāļi, kas pārstāv projektu vadības un modes dizaina sfēras, kuru kopējais mērķis ir attīstīt stabilu Latvijas modes zīmolu, kas piedāvā kvalitatīvu, rūpnieciskās sērijās ražotu dizaina apģērbu par vidusmēra patērētājam pieejamu cenu.

Apģērbos dominē klasiska stila līnijas, kas savītas ar romantiska stila iezīmēm. Kolekcija sastāv no dažādu modeļu blūzēm, žaketēm, svārkiem, biksēm un kleitām. Īpašs tērpu akcents ir ar eļļas krāsām apgleznotas piespraudes, kurās izmantoti zemeņu motīvi. Krāsas – dažādi lielpilsētas pelēkie toņi, piena baltais un piesātināti zilais. Krāsu paletei mirdzumu piešķir sulīgi ogu toņi un fuksiju sārtās krāsas dzirkstis. Izmantotie materiāli – vilna, kokvilna, zīds un jaukto šķiedru
audumi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu