«Double Faced Eels» - jaunas apņemšanās un pašiem sava «Mona Lisa»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kristiāna Klekmane.

2012. gads grupai «Double Faced Eels» iesācies ne tikai ar apņemšanos, ka ģitārists Reinis nepīpēs un basists Viktors centīsies draudzēties tikai ar vienu meiteni, bet arī ar to, ka apvienība atgriežas pie veci labi zināmām tradīcijām mūzikā.

Marka: «Esam veiksmīgi muzikāli apceļojuši dažādus muzikālos žanrus. No pop balādēm «Ļauj man būt» līdz pat skarbākiem rock toņiem mūzikā, kā piemēram skaņdarbs «Tu neesi viens tāds» un kolektīvais secinājums ir viens - nekur nav tik labi kā ājās. Tāpēc oficiāli mēs paziņojam, ka atgriežamiespie labi zināmām pop punk rock tradīcijām Latvijas mūzikā. Turpmāk nebūs kompromisu – būs normāls rock’n’roll ».

«Mona Lisa»

Viktors: «Dziesma stāsta par to, ka nepieciešama ir brīvība - fiziskā, morālā un seksuālā. Ja ir faktori, kas šo līdzsvaru izjauc vai ierobežo, tad sākas problēmas un ja sākas problēmas, tad mēs esam klāt! Katrs mēs dzīvē meklējam savu pretpolu un katram ir tiesības to brīvi izvēlēties bez sociāliem aizspriedumiem. Vienvārdsakot - Brīvību»!

Dziesmas teksta un mūzikas autors: Marka (Mārtiņs Gailītis)
Producents: Marka (Mārtiņs Gailītis)
Miksēja, māsterēja: Artūrs Palkevičs

Grupa arī izsaka īpašu paldies šī stāsta oficiālai varonei un vāka modelei Monai Lisai jeb vienkārši Kristai Freibergai no Tukuma, kas stingrā konkursa atlases kārtībā ieguva ceļa zīmi uz fotosesijas laukumu.

http://failiem.lv/u/mecazmb

Grupa ir parūpējusies ne tikai par muzikālu pārsteigumu, bet arī par iespēju tikt pie balvām, jo kopā ar savu draugu un atbalstītāju «City Fitness» piedāvā konkursu - «Stilīgākais vingrojums». Viss, kas tev jādara, lai piedalītos ir:

1. Nofotogrāfē vai nofilmē savu stilīgo vingrojumu.

kristiana@dfe.lv

3. Un tiec pie balvas – Trīs labākie iegūs, abonementus, multikartes ar kurām var apmeklēt City Fitness


klubus Āgenskalnā, Berga Bazārā, Bowlero, Olimpia un jaunajā SKy&More.

Interesantākās un radoši spilgtākās bildes un video tiks publicēti portālā «draugiem.lv» grupas autora Markas galerijā no 5.  ebruāra līdz 12. februārim, tāpēc savu «Stilīgāko vingrojumu» iesūti ne vēlāk kā līdz 9. februārim, lai tas spēj savākt savus tbalstītāju pulkus, komentārus un ieteikumus, jo bildes popularitāte jeb LIKE (patīk) būs vienīgais un noteicošais faktors balvas egūšanai no konkursa atbalstītājiem!

Pirmā vieta iegūs iespēju bez maksas vingrot mēnesi, otrā vieta divas nedēļas, savukārt trešā vieta vienu nedēļu! Ir taču vērts amēģināt ko?

Ar grupu tiekamies tuvākos koncertos:

11. februāris - Ventspils «Klondaika»
17. februāris - Saldus novads klubs «PMK»
2. marts - Rīga klubs «Ziggy» (ex. Dirty Deal Café)

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu