Foto: Bejonsē atsakās no miljoniem un meitiņas foto publicē blogā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/AP

Dziedātāja Bejonsē un reperis Jay-Z ievietojuši meitiņas pirmās fotogrāfijas pāra speciāli izveidotā mikroblogošanas platformas «Tumblr» blogā, noraidot glancēto žurnālu piedāvājumus samaksāt par tiesībām tās publicēt. 

Sociālajā tīklā «Twitter» fani pauž atbalstu pāra lēmumam atteikties no piedāvātajiem 14 miljoniem dolāru (aptuveni 7,4 miljoniem latu) par Blū Aivijas pirmajām fotogrāfijām, tā vietā publicējot tās blogā par brīvu.  

«Twitter» sekotāji pauduši sajūsmu par publicētajām fotogrāfijām. «Blū Aivija ir nevainojama un līdzinās savi mammai,» teikts vienā no fanu tvītiem. «Mazulis izskatās tā, it kā Bejonsē būtu bijis bērns ar Bejonsē,» par meitenītes līdzību ar Bejonsē bērnībā joko kāds cits.  

Blū Aivija jau kļuvusi par «Billboard» topa zvaigzni. Viņas raudāšana izmantota «Jay-Z» dziesmā «Glory», kas sasniegusi topa 63.vietu ASV R&B un hiphopa jaunumu kategorijā. Dziesma ierakstīta tikai divas dienas pēc meitenītes piedzimšanas.  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu