Bukmeikeri «Eirovīzijā» prognozē «Mad show boys» sīvu cīņu ar «PeR»

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Apollo/R.Oliņš

Pastāv liela iespējamība, ka ar ievērojamu pārsvaru Latvijas nacionālajā «Eirovīzijas» atlasē uzvarēs grupa «Mad show boys», prognozē bukmeikeru kompānija «Betsafe».

Kā biznesa portālam «Nozare.lv» sacīja «Betsafe» bukmeikers Roberts Egle, šogad pat par spīti nepārliecinošajam solista sniegumam «Mad show boys» saņēmuši augstāko žūrijas novērtējumu pusfinālā. Un, ja grupa uzlabošot sniegumu, ar lielu iespējamību uzskatāms, ka finālā varētu būt sagaidāms tās triumfs.

«Ja favorītu izpildījums neuzlabosies, bet tuvākie konkurenti paspilgtinās šovu, tērpus un sniegumu, gaidāma sīva cīņa ar «PeR»,» sacīja Egle.

Noklausies:

Iepriekšējo gadu likumsakarības liecinot, ka pusfināla uzvarētājs bieži plūc uzvarētāja laurus arī finālā.

Pērn «Betsafe» pareizi prognozējuši grupas «Musiqq» triumfu ar dziesmu «Angel in Disguise», kā arī Aishas uzvaru ar dziesmu «What For» pirms diviem gadiem.

Pārsteigumu varot sagādāt arī Paula Dukure. «Prognozējam, ka žūrijas vērtējums «PeR» un Paulas Dukures izpildījumam varētu būt līdzīgs, tāpēc augstāku vietu ieņems izpildītājs ar lielākajām skatītāju simpātijām,» skaidro Egle.

«Mad show boys» uzvaras izredzes ir novērtētas ar likmes izmaksas koeficientu 1,5 jeb vairāk nekā 65% varbūtību. Otra galvenā favorīte ir grupa «PeR» - koeficients 3. Paulas Dukures un Anmary izredzes novērtētas attiecīgi ar koeficientiem 3,55 un 6.

Jau ziņots, ka Eirovīzijas nacionālās atlases fināls Latvijas Televīzijas 1.kanāla tiešraidē no Ventspils teātra nama «Jūras vārti» notiks sestdien, 18.februārī. Šajā dienā notiks arī tautas nobalsošana par likumprojektu «Grozījumi Latvijas Republikas Satversmē», tāpēc «Eirodziesmas 2012» tiešraide LTV 1.kanālā būs plkst.19, kad notiks fināls. Savukārt uzreiz pēc raidījuma «Panorāma» sekos «Eirodziesmas 2012» superfināls.
Ar pirmo kārtas numuru Eirovīzijas nacionālajā atlasē uzstāsies Rūta Dūduma ar dziesmu «My World», otrie uzstāsies Samanta Tīna un Dāvids Kalandija ar dziesmu «I Want You Back», trešie uzstāsies grupa «PeR» ar dziesmu «Disco Superfly», ceturtie būs grupa «Triānas parks» ar dziesmu «Stars Are My Family», bet piektā būs Paula Dukure ar dziesmu «Celebration».

Sestais uzstāsies Andris Ābelīte ar dziesmu «We Can Change The World», savukārt Anmary ar dziesmu «Beautiful Song» uzstāsies septītā. Astotā uzstāsies Elizabete Zagorska ar dziesmu «You Are a Star», devītie būs grupa «Mad Show Boys» ar dziesmu «Music Thief», bet pusfinālu noslēgs Roberts Pētersons ar dziesmu «She's a Queen».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu