Rešetina sieva gaida otro bērnu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Dailes teātra aktiera Intara Rešetina (31) un viņa sievas, sporta kluba «Global Fitness» treneres, Zandas Zariņas-Rešetinas (32) ģimenē gaidāms ģimenes pieaugums. Jaunā atvase pasaulē nāks jau šī gada vasarā, vēsta žurnāls «Privātā Dzīve».

Intars un Zanda jau audzina piecus gadus veco Elīzu Mariju, kurai nu pievienosies māsiņa vai brālītis.

«Bērna ienākšana ģimenē ir ļoti trausls un personīgs mirklis, tādēļ no liekiem komentāriem šobrīd vēlamies atturēties,» «PDz» paziņojis Rešetins.

Zanda Zariņa-Rešetina atklājusi, ka turpina vadīt fitnesa nodarbības, bet patlaban strādājot tikai darbdienās un tikai dienas pirmajā pusē.

Pāra pirmdzimto - 5 gadus veco Elīzu Mariju - Zanda nosaukusi par tēva meitu, jo viņa tomēr vairāk līdzinoties Intaram. Viņa gan par to priecājoties, jo meitai jābūt līdzīgai tēvam, tad esot laimīgāka.

«PDz» novērojis, ka līdz ar pārmaiņām ķermeņa aprisēs, Zanda nolēmusi arī manīt stilu un no blondīnes pārtapusi par bruneti.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu