Foto: Pārgurusī Viktorija Bekhema nestaro «Oskaru» pasākumā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/AP

Pēdējā laikā Rietumu tabloīdi bieži minējuši (un iemūžinājuši fotogalerijās) Viktoriju Bekhemu, kura izskatoties nogurusi un nelaimīga. Arī mēs vēstījām, ka Ņujorkas modes nedēļas ietvaros notikušajā Britu «Great» kampaņā [s:40730].

Uz «Vanity Fair» ballīti pēc «Oskaru» ceremonijas ieradās arī Bekhemu pāris. Ja Deivids bija smaidošs un «starojošs», tad Viktoriju par tādu nenosauksi. Arī tērpu kritiķi, vērtējot ceremonijas «sarkanā paklāja garderobi», atzinīgi izteicās par Viktorijas kleitas izvēli, bet izteica nepiepildītu cerību - kaut viņa būtu «izspiedusi» nelielu smaidiņu. Bet «vogue.com» no Viktorijas uzzinājis, kāds ir iemesls dizaineres pēdējā laika drūmajam skatienam.

Bekhema atzinusi - preses apgalvojumi daļēji esot patiesi. Kaut viņa nepavisam nav nelaimīga, tomēr nogurusi gan. «Man ir daudz pienākumu. Es neliegšos - esmu nogurusi. Esmu patiešām nogurusi, bet esmu apmierināta ar dzīvi. Esmu kā jebkura strādājoša māmiņa, kurai ir daudz bērnu. Ir grūti. Es neguļu tik daudz, cik gribētos. Modes kolekciju dēļ bieži naktīs sazvanos caur «Skype». Es, kā jebkura mamma, naktī mēdzu būt augšā bērnu dēļ - Hārperai nav tas ciešākais miegs. Un tas nevarētu notikt nekā savādāk - man nav cilvēku komanda, kas izdarītu to manā vietā. Un, citi saka, ka slikti izskatos! Esmu strādājoša mamma - lieciet taču mani mierā!»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu