Foto: Midltone pieveic 90 km labdarības slēpojumā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Kembridžas hercogienes (Prinča Vilajama sievas) Ketrīnas Midltones māsa Pippa pieveikusi vienu no pasaules skarbākajiem slēpošanas pasākumiem - 90 km izturības slēpojumu Zviedrijā. 28 gadus vecā Pippa, kura līdz šim neesot slēpojusi ar distanču slēpēm, pieveikusi garo distanci kā 412. dāma 1734 citu dalībnieču konkurencē.

Kopumā 90 kilometrus garo izturības slēpojumu starp Zviedrijas ciematiem Salenu un Moru centās pievārēt gandrīz 16 000 dalībnieku. Tostarp Pippas un Keitas brālis Džeimss, kurš apsteidza māsu par 26 minūtēm. Pippa pieveikusi «Vasaloppet Cross Country Ski Race» distanci 7 stundās 13 minūtēs 36 sekundēs. Jautāta, vai viņai neesot iebildumu finišēt aiz brāļa, Pippa atbildējusi, ka neesot gan un tas bijis tikai godīgi.

Slēpojuma veterāni atzinuši, ka Midltones rezultāts esot ļoti iespaidīgs. Gan Pippa, gan Džeimss atzinuši, ka pirms tam cītīgi nodarbojušies ar fitnesu un 2 nedēļas pavadījuši, slēpojot Šveicē.

Pers Strids - viens no slēpojuma organizatoriem - sacījis, ka apsveic Pippu - viņas sniegums esot bijis fantastisks. Kā iesācējai tas esot lielisks sasniegums un viņa noteikti esot izcilā fiziskajā formā.

Midltoni vāca naudu labdarības organizācijai «Magic Breakfast charity», kas gatavo maltītes nabadzīgajiem bērniem Lielbritānijā.


KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu