Viss par mācībām ārzemēs ! Izglītības izstādē 17.martā viesnīcā «Latvija»*

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

17. martā no plkst.10.00 -18.00 viesnīcas Radisson Blu Hotel Latvia konferenču centrā notiks lielākā specializētā ārvalstu izglītības izstāde Baltijā  «Starptautiskās Izglītības Dienas 2012».

Izstādē piedalīsies vairāk kā 50 dalībnieki , kas pārstāv vairāk kā 100 mācību  iestādes  - valodu skolas, prestižās angļu privātskolas, koledžas un universitātes no dažādām valstīm.

Pirmo reizi izstādes vēsturē piedalīsies 21 universitāte no Ķīnas tautas republikas un Ķīnas stipendiju padome, kas ik gadus Latvijas studentiem  piešķir 5 stipendijas studijām dažādās programmās Ķīnā.

Interesenti varēs iepazīties ar
• Vidējās izglītības programmām Lielbritānijas, Austrijas  un Šveices privātskolās un koledžās;
• Bakalaura studiju programmām Lielbritānijā, Ķīnā, Dānijā; Nīderlandē; Šveicē, Austrijā, Igaunijā, Krievijā u.c.;
• Maģistrantūras, doktorantūras u.c. pēcdiploma programmām Lielbritānijā, Nīderlandē, Čehijā, Šveicē, Krievijā,  Igaunijā un citās valstīs;
• Valodu kursu piedāvājumu dažādām vecumu grupām Lielbritānijā, ASV, Austrālijā, Kanādā, Jaunzēlandē, Austrijā u.c.;
• Stipendiju iespējām studijām Ķīnas Tautas republikā;
• Mākslas un dizaina programmām Itālijā;
• Hoteļu menedžmenta programmām Šveicē;
• Starptautiski atzītiem angļu valodas eksāmeniem IELTS un Cambridge ESOL
Izstādes apmeklētāji varēs  piedalīties loterijā.

Izstādes laikā notiks arī vairāki semināri Par biznesa un inženierzinātņu programmām Fontys universitātē Nīderlandē, akadēmiskās angļu valodas programmām Wimbledon School of English Londonā un Hoteļu menedžmenta programmām Šveicē. Arī šogad interesentiem būs iespēja piedalīties Hanze tehnoloģiju institūta radošajās darbnīcās «KONSTRUĒ  SAVU ELEKTROMAGNĒTISKĀ  LAUKA  DETEKTORU  UN  SAJŪTI  TĀ  IEDARBĪBU  SEV VISAPKĀRT». Vietu skaits dalībai radošajās darbnīcās un semināros ir ierobežots, tādēļ interesentiem jāreģistrējas vai nu rakstot uz e-pastu : info@balticcouncil.org vai zvanot pa telefonu 67311610.

Ieeja izstādē un brošūra latviešu valodā ar informāciju par mācību iestāžu piedāvātajām programmām ir bez maksas.

Vidējā izglītība
Latviešu studenti mācās Oksfordā un Kembridžā, kā arī Londonas Ekonomikas Skolā un Karaliskajā Koledžā. Kā gan iespējams iestāties šajās  prestižākajās Lielbritānijas universitātēs, kuras neatzīst Latvijas vidusskolas atestātus? Atbildi uz jautājumu varēs saņemt no  britu privāto vidusskolu pārstāvjiem, kas sagatavo jauniešus studijām un palīdz sasniegt labākos iespējamos rezultātus A-level programmās.  Izmantojiet iespēju un uzziniet vairāk par Cambridge Tutors College, DLD College London, Bellerbys College un citām britu, austriešu un Šveices  mācību iestādēm, tiekoties izstādē ar šo skolu vadītājiem un vadošajiem speciālistiem.

Augstākā izglītība
Iespējas iegūt augstāko izglītību visdažādākajās jomās piedāvās augstskolas no Lielbritānijas, Dānijas, Šveices, Nīderlandes, Kipras, Krievijas, Ķīnas, Čehijas, Austrijas un citām valstīm. Šveices izglītības alianse «Swiss Education Group» (izstādes sponsors) prezentēs mācību iestādes, kas piedāvā iegūt izglītību viesnīcu vadības un tūrisma sfērā.

Kur vislabāk apgūt modes un dizaina profesiju ?
Atbildi uz šo jautājumu varēsiet saņemt no Anglijas, Itālijas, Krievijas un Ķīnas modes un dizaina skolu pārstāvjiem. Cambridge Education Group  un tajā ietilpstošā Cambridge School of Visual and Performing Arts, American Intercontinental University  Londonā (mode,  grafiskais dizains un citi virzieni), Istituto Europeo di Design (Itālija) , NABA un Domus Academy, kā arī Sanktpēterburgas Tehnoloģijas un Dizaina Valsts Universitāte, kas dibināta 1930.gadā.

Svešvalodu kursi visā pasaulē !
Izstādē būs iespējams uzzināt par dažādām programmām , kas tiek piedāvātas pusaudžiem vasarā uz tipisku britu un austriešu privātskolu bāzes. Dažās no tām līdztekus valodai  iespējams apgūt arī akadēmiskos priekšmetus. Savukārt pieaugušajiem būs iespēja izvēlēties vispārējās angļu valodas vai lietišķās angļu valodas programmas Lielbritānijā, ASV, Austrālijā, Kanādā, kā arī Jaunzēlandē ( Kaplan, Study group).  Varēs vairāk uzzināt arī par akadēmiskās angļu valodas apgūšanas iespējām, kā arī vasaras grupu braucieniem  skolēniem un pieaugušajiem uz dažādām Anglijas valodu skolām, ko piedāvā aģentūra «Meridian group». Viens no svarīgākajiem «Meridian Group» principiem ir nodrošināt klientiem patiesi neaizmirstamas  programmas . Droši vien tieši tāpēc klienti  saglabā uzticību aģentūrai  daudzu gadu garumā, katru gadu izvēloties jaunas valodu programmas , konsultējoties  par vidējās un augstākās izglītības iespējām, kā arī stājoties  katra interesēm un spējām atbilstošākajās skolās un universitātēs.

Nepalaidiet garām iespēju apmeklēt izstādi Starptautiskās Izglītības Dienas»
17.martā  Radisson Blu Hotel Latvija
Darba laiks: 10.00 – 18.00
IEEJA BEZ MAKSAS

Informācija par stipendijām un  kredītiem kā arī balvu izloze!

Reģistrēšanās semināriem:  67311610, info@balticcouncil.org

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu