Publisko <i>Anmary</i> «Eirovīzijas» dziesmas «Beautiful Song» videoklipu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Režisores Aijas Strazdiņas vadībā ir uzņemts Latvijas pārstāves starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā, dziedātājas Anmary videoklips dziesmai «Beautiful Song». Videoklips tiks rādīts 43 Eirovīzijas konkursa dalībvalstīs, iepazīstinot skatītājus ar Latvijas pārstāvi un viņas izpildīto dziesmu.

Videoklips veidots kā secīgu notikumu virkne, atainojot dziesmā ietverto stāstu par meitenes sapni nokļūt uz lielās skatuves. Darbība risinās dažādās vidēs un meistarīgi kāpinot galvenās varones emociju amplitūdu – no bikluma un neliela satraukuma līdz pārliecībai un apziņai – es to varu paveikt. Videoklipu caurvij gaiša, pozitīva noskaņa, staro prieks.

Eirovizija.lv&raquo;.

Režisore Aija Strazdiņa: «Videoklipa veidošanu uzņēmos ar lielāko prieku, jo man simpatizē dziedātāja un patīk arī dziesma. Vēlu Anmary veiksmīgu startu Eirovīzijā! Turēšu īkšķi!

Videoklips tika uzņemts triecientempā, jo Eirovīzijas organizētāju noteiktie termiņi bija ļoti īsi. Trīs dienu laikā četrās dažādās vietās bija jāiespēj uzfilmēt videoklipa materiāls. Pabijām «Radio SWH», skaņu ierakstu studijā «Sound Division», viesojāmies senatnīgajā Ēdoles pilī, kas izceļas ar savdabīgu latvisku vēstures gaisotni, un lidostā «Rīga». Ceru, ka skatītājiem klips patiks un raisīs pozītīvas emocijas.

Filmējot šo videoklipu, tika rasts arī jauns piegājiens operatora darbam, proti, lielās sliedes, kuras parasti izmanto filmēšanas procesā, mēs nomainījām ar segveju jeb gravitomobili – braucamrīku uz diviem riteņiem. Ļoti labs un ērts risinājums, ko atklājām šī klipa filmēšanas laikā!»

Ar paveikto apmierināta ir arī pati Anmary: «Paldies radošajai komandai, kas veidoja manu videoklipu! Bija patiess prieks strādāt kopā ar tik profesionāliem cilvēkiem! Esmu gandarīta par galarezultātu. Ļoti īsā laika sprīdī – pāris dienās - tika paveikts milzīgs darbs un es esmu ieguvusi vērtīgu pieredzi. Domāju, ka klips ir izdevies un Aija ir videoklipu režisore ar lielo burtu.»

Vērīgākie skatītāji noteikti pamanīs, ka uzlabojumi skāruši arī pašu dziesmu. «Dziesma kļuvusi nedaudz ātrāka, ieguvusi jaunu aranžējumu un «dzīvajiem» instrumentiem raksturīgo tīkamo skanējumu. Pieslīpēts arī dziesmas teksts,» atzīmē dziesmas autors un muzikālais producents Ivars Makstenieks.

Klipa horeogrāfija bija deju studijas «Most Wanted» pārziņā. Anmary vizuālo tēlu veidoja Baiba Bindemane un Iveta Šurma. Klipā līdzdarbojās dejotāji no dažādām deju studijām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu