<i>Lady Gagas</i> māte uzskata, ka meitai «izkritusi kāda skrūvīte»

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Popmūzikas dziedātājas Lady Gaga māte Sintija Džermanota uzskata, ka meitai «izkritusi kāda skrūvīte», savukārt dziedātāja intervijā televīzijas personībai Oprai Vinfrijai pastāstījusi, ka vēloties tik daudz bērnu, lai varētu nokomplektēt futbola komandu.

Džermanota atzīst, ka sākusi raizēties par 25 gadus vecās meitas garīgo veselību pēc kādas ekscentriskas uzstāšanās.

«Kad Gaga bija tikko uzsākusi karjeru un uzstājās, šķiet, «Joe's Pub» pilsētas centrā, viņa dziedāja «Lady Starlight» savā bikini un nolēma aizdedzināt matu laku,» atceras māte. «Daži cilvēki devās prom, taču daudzi palika, jo viņiem tas šķita kolosāli. Bet, patiesību sakot, viņas tēvs pateica to, ko domājām mēs abi: «Man šķiet, ka viņai izkritusi kāda skrūvīte.»»

Intervijā Vinfrijas raidījumam «Next Chapter» dziedātāja atklāja, ka vēlas futbola komandas lieluma ģimeni. «Es vēlos bērnus, veselu futbola komandu, un vīru,» apgalvo ekstravagantā popdīva, kura satiekas ar seriāla «Vampire Diaries» («Vampīra dienasgrāmatas») aktieri Teiloru Kinniju. «Es gribu vairākus bērnus. Vēlos to piedzīvot, taču ne tagad.»

Lady Gaga atklāja, ka nolēmusi kādu laiku nerunāt ar medijiem un Vinfrijai sniegtā intervija, kuru fani varēs noskatīties svētdien, būs pēdējā tuvākajā laikā. «Es vairs nelasu neko,» viņa paskaidro. «Nekādu presi, nekādu televīziju, nē. Ja zvana mana mamma un jautā, vai esmu par to dzirdējusi, es negribu zināt neko par mūzikā notiekošo.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu