Video: «Tulūzas šāvēja» mājas tuvumā atskan šāvieni un nogrand sprādzieni

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/AP

Ielenktās Tulūzas šāvēja mājas tuvumā naktī nogranduši vismaz trīs sprādzieni un atskanējuši šāvieni, taču terorists joprojām nav aizturēts, ziņo ārvalstu mediji.

Tiek ziņots, ka likumsargi, visticamāk, uzspridzinājuši daļu ēkas sienas, vai dzīvokļa, kurā atrodas terorists, durvis vai logu. Tādejādi policisti atbrīvojot ceļu uzbrukumam.

Tikmēr oficiālās ziņas liecina, ka ar teroristu policijai nav izdevies vienoties par viņa padošanos varas iestādēm.

Vairāki mediji ziņo, ka policisti jau vairāk nekā diennakti nespēj aizturēt noziedznieku, jo ir dots uzdevums viņu sagūstīt dzīvu.

Visu nakti terorists nav gulējis un turpinājis pārrunas ar policiju līdz nograndis pirmais sprādziens. Nav zināms, vai pārrunu laikā apspriesta iespējamā noziedznieka padošanās, vēstī Francijas TV.

Francijas televīzijas trešdienas vēlā vakarā publiskojušas iespējamā terorista fotoattēlus. (skat.4. attēlu).

Kā ziņots, Francijas policijas specvienība trešdienas rītā Tulūzā ielenca māju, kurā atrodas pašpasludināts teroristu organizācijas «Al Qaeda» loceklis, un uzskata, ka tas ir atbildīgais par pēdējā laikā reģionā notikušajām šokējošajām slepkavībām.

23 gadus vecais Alžīrijas izcelsmes Francijas pilsonis Mohammeds Mera tiek turēts aizdomās par pēdējā laikā reģionā notikušajām septiņu cilvēku slepkavībām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu