Ukraiņu meitenes elles mocības un nāve: varmākām var piespriest mūža ieslodzījumu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SCANPIX/REUTERS

Trijiem varmākām Ukrainā, kuru nodarītais, izvarojot un pēc tam sadedzinot 19 gadus veco Oksanu Makaru, izmainīs apsūdzības pantu uz slepkavību ar nodomu. Par to draud mūža ieslodzījums, ziņo Ukrainas mediji.

zaudēja cīņā ar nāvi

Iepriekš trijotnei tika izvirzītas apsūdzības izvarošanā un nozieguma pēdu slēpšanā.

Tagad vīriešiem draud mūža ieslodzījums.

nežēlīgs noziegums

Šis noziegums īpaši satrauca Ukrainas sabiedrību, jo ļaundari pēc izdarītā nebija apcietināti. Tikai pēc skaļiem protestiem, kuros iesaistījās arī «Femen» aktīvistes, vainīgajiem tika piemērots apcietinājums.

Nikolajevas pilsētā naktī uz 9.martu trīs vīrieši izvarojuši un pēc tam mēģinājuši sadedzināt meitenei.

Meitenes māte, stāstot par traģēdiju, norādīja, ka meitu audzina viena un strādā Kijevā, bet meita dzīvo Nikolajevā.

8.marta svētkus meitene ar draugiem svinējusi kādā bārā, kur iepazinās ar diviem vīriešiem. Viņi meiteni pavadījuši mājās, bet pēc tam piedāvāja aiziet pie kāda paziņas iedzert kafiju. Meitene piekrita.

«Oksana aizgāja. Ielēja šampanieti. Laikam kaut ko piebēra klāt, jo Oksana uzreiz aizmiga,» stāstīja meitenes māte. Tad vīrieši meiteni izvarojuši un sākuši žņaugt. Domājot, ka meitene ir mirusi, viņi iznesa viņu ārā un aizdedzināja.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu