Noskaidroti «Mis un Misters Latvija 2011»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reinis Melioranskis

Par skaistākajiem jauniešiem šī gada konkursā «Mis un Misters Latvija 2011» tika atzīti Eva Dombrovska (Jelgava) un Kaspars Romanovs (Balvi).

Eva Dombrovska pēc Murjāņu Sporta ģimnāzijas absolvēšanas mācās Latvijas Lauksaimniecības universitātē, kur iesaistās sporta un kultūras pasākumos. Trenējas vieglatlētikā, volejbolā, basketbolā. Sejojusi arī tautiskās dejas Pēc mācībām Erasmus apmaiņas programmā, vairāk pievērsusies volejbolam universitātes izlasē. Lielākā vērtība dzīvē ir  ģimene un laiks, kuru pavada kopā.

Kaspars Romanovs- Restaurators, sertificēts masieris, veselīga dzīvesveida piekritējs. Nāk no Balvu novada, Tilžas pagasta, prūt runuot Latgolski. Ieguvis bakalaura grādu Sporta pedagoģijā. Ir A, B, C, un drīz būs arī D kategorijas autovadītāja apliecība. Cenšas darīt to, kas patīk un rada prieku gan sev, gan citiem. Ziemā pa kalniem ar snovbordu, vasarā vizinās ar retro motocikliem, organizē atraktīvus izbraucienus līdzīgi domājošiem. Piemīt vēlme iegūt jaunas zināšanas. Varbūt izdosies atrast vēl kādus veclaicīgus motociklus, vai to detaļas, kuras labprāt iegādātos, lai papildinātu topošā privātā muzeja kolekciju! Cīši lobs cilvāks!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu