Dziesminieks Haralds Sīmanis dzimtajās Cēsis prezentēs jauno albumu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Piektdien 20. aprīlī plkst. 20:00 dziesminieks Haralds Sīmanis sniegs sava jaunā albuma «Es esmu rīts» prezentācijas koncertu, atgriežoties savā dzimtajā mazpilsētā - Cēsīs. 

Haralda Sīmaņa saknes ir meklējamas tieši Cēsīs, tāpēc šis solās būt īpašs un emocionāls koncerts gan pašam dziesminiekam, gan viņa daiļrades un personības cienītājiem.

Haralds Sīmanis ir viens no Latvijas savdabīgākajiem talantiem – tīrradnis, kā viņu savulaik nosauca Marģeris Zariņš. Īpašo balss tembru nevar sajaukt ne ar vienu citu, lielai daļai klausītāju tam asociējoties ar astoņdesmitajiem gadiem. Taču tas nenozīmē, ka Sīmanis nav bijis gana aktīvs arī vēlāk. Tepat blakus mums vien bija - strādāja, radīja dziesmas un muzicēja, tiesa, TV šovu laikmetā dziesminieki bieži vien paliek prožektoru neapspīdēti. 

Vairāku gadu laikā sadarbībā ar Ilzi Grunti un viņas brāli - kontrabasa meistaru Andri Grunti - ir radīta koncertprogramma, kas veido albuma «Es esmu rīts» pamatu - 11 kompozīcijas, kuru tekstu autors ir Arvīds Ulme. 

Pirms pāris gadiem Haraldu uzrunāja «Gauja Records» īpašnieks Jānis Vītols, piedāvājot izdot ierakstu. Diemžēl Jānis šo savu ieceri nepaguva īstenot taču paguva darīt daudz tās labā, ko draugi un sadarbības partneri Jāņa piemiņai realizē tagad - izdod Haralda Sīmaņa albumu.

  • Koncerta sākums: 20:00
  • Ieejas maksa: Ls 2.-
  • Pēc koncerta 22:00 par bezmaksas ballīti gādās Dj Sīgals no grupas All Day Long.
  • «fonoklubs.lv»

Haralds Sīmanis – Ezers

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu