Latvijas zeltītie džipi vizinās Vadijas diktatoru filmā «Diktators»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Gaidot filmas «Diktators» iznākšanu uz ekrāniem, Vadijas Republikas propagandas birojs izplatījis VIŅA EKSELENCES ADMIRĀLĢENERĀĻA ALADĪNA – dižā vadoņa, triumfālā ģenerāļa, tautā mīlētā apspiedēja un Vadijas galvenā oftalmologa oficiālo paziņojumu. 

Vadijas diktators, Viņa Ekselence Admirālģenerālis Aladīns ir izdevis atļauju Latvijas uzņēmumam «Dartz Motors» - luksusa klases bruņu apvidus auto ražotājam un ekskluzīvajam Vadijas valdības automobiļu parka nodrošinātājam, laist klajā ierobežotu skaitu bruņu spēkratu par godu dižajam Vadijas vadonim. 

Vadijas vadoņa vārdā nodēvētie zeltītie «Aladeen Edition» spēkrati pirmo reizi pasaulei tiks parādīti «Top Marques Monako» šova ietvaros. Šī ekskluzīvo automašīnu šova patrons ir Monako princis Alberts II. «Top Margues Monako», kas norisināsies no 19. līdz 22. aprīlim, tiek uzskatīts par pasaulē ekskluzīvāko auto šovu, kura viesiem ir iespēja pirmajiem izmēģināt jaunākos luksusa auto modeļus prestižajā Formula One trasē. 

Dartz Motorz PROMBRON (ex. RussoBaltique) apvidus auto ir jauna lappuse bruņu auto vairāk kā simts gadus garajā vēsturē - pirmais spēkrats tika uzbūvēts 1912. gadā Krievijas caram Nikolajam II. Par «Pasaulē dārgāko bruņumašīnu» nosauktais PROMBRON ir ātrākais un vislabāk manevrējamais luksusa apvidus auto pasaulē. Auto aprīkojumā izmantoti jaunākie tehnoloģiskie sasniegumi, tā bruņu aizsardzības līmenis ir B2 - B7. 

Tiks izlaisti desmit «Aladeen Edition» spēkrati, to cena – no 500 000 līdz 750 000 ASV dolāru, atkarībā no aprīkojuma.
 
Filma«Diktators» uz ekrāniem Latvijā iznāks šī gada 16.maijā.
 
«Diktators» – tas ir heroisks stāsts par diktatoru, kurš riskē ar dzīvību, lai nepieļautu demokrātijas iestāšanos savā tik kvēli apspiestajā valstī. 

 
Galvenajās lomās: Sacha Baron Cohen (Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan, Bruno),  Megan Fox (Transformers), Anna Faris (What’s your number?), John C. Reilly (Carnage), Ben Kingsley (Hugo, X-Men).
 
Filmas režisors: Larry Charles (Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan, Bruno).
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu