Foto: Šarapova ar īso frizūru raisa fanos sašutumu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook

Slavenā Krievijas tenisiste Marija Šarapova izjokojusi visus savus fanus saistībā ar informāciju par jaunu matu griezumu.   

Nedēļas sākumā Šarapova internetā ievietoja fotogrāfijas, kurās bija redzams, ka sportiste nogriezusi īsus matus, un šī informācija tika pārpublicēta daudzās pasaules interneta lapās. Tomēr dažas dienas vēlāk Šarapova ievietojusi jaunas bildes, kurās redzams, ka viņas garie, blondie mati tomēr nav nogriezti, un, kā noprotams, tie bijuši vienkārši saņemti kopā un noslēpti no fotokameras redzamības.  

«Kad ievietoju bildes ar īsiem matiem, man nebija nojausmas, ka tas izraisīs tik lielu ažiotāžu. Dārgie draugi, īstenībā es neesmu nogriezusi matus,» Šarapova raksta savā «Facebook» profilā, atklājot, ka saņēmusi ļoti daudzas satrauktas vēstules. 

Bildes ar «nogrieztajiem matiem» «Facebook» portālā komentētas vairāk nekā 8000 reižu un saņēmušas vairāk nekā 32 000 atzīmju «patīk». 

Šarapova, kurai ceturtdien paliek 25 gadi, atzinusi, ka viņai ļoti patīkot savs izskats ar īsajiem matiem, tomēr tie nesader ar viņas dzīves stilu. 

Kā ziņots, Šarapova jau pusotru gadu ir saderinājusies ar Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Losandželosas «Lakers» aizsargu Sašu Vujačiču.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu