Anmary Amsterdamā iekaro klausītāju sirdis. Džonijs Logans izsaka atzinību

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums.

Aizvadītajā sestdienā Latvijas pārstāve Eirovīzijas konkursā 2012 Anmary piedalījās koncertā «Eurovision In Concert» Amsterdamā, popularizējot dziesmu «Beautiful Song». 

Publika dziedātāju uzņēma ļoti silti, dziesmas laikā jūtot līdzi ar skaļiem izsaucieniem un dziedot līdzi lipīgo piedziedājumu: 

«Beautiful song is on the radio, is in the tv shows and plays on and on,
Beautiful song that everybody hums and everybody loves».

 

Skatītāji ar ovācijām un vētrainiem applausiem pateicās par priekšnesumu. Anmary atzīst, ka šī uzstāšanās viņai ir sagādājusi patiesu baudu. Publika bija ļoti atvērta, stiepa rokas sveicieniem un dziedāja līdzi. Gaisotne bija neaprakstāma, sirdi saviļņojoša! – piebilst mūziķe. Viesojoties tulpju zemē Nīderlandē, Anmary iepazinās arī ar Somijas, Portugāles, Austrijas un Ungārijas pārstāvjiem, un draudzīgās sarunās pārrunāja Eirovīzijas plānus Baku.

Anmary sniedza intervijas vairākiem mediju pārstāvjiem. Starptautiskais ziņu kanāls «CNN International», «Eurovision.tv», Beļģijas kanāls «ment.tv», Krievijas portāls, kas raksta par un ap Eirovīziju – «esckaz.com», «escxtra.com» ir tikai daži no medijiem, kas intervēja Latvijas pārstāvi. Austrijas mediju pārstāvjiem Anmary sniedza ne tikai interviju, bet arī mācīja dziedāt savu dziesmu. Vislielāko pārsteigumu Latvijas delegācijai sagādāja ziņu kanāla CNN žurnālisti, atklājot, ka pirms pāris dienām, veidojot sižetu, tikušies ar dziedātāju un komponistu, divu Eirovīziju uzvarētāju - Džoniju Loganu, kuru Anmary piemin savā dziesmā. Žurnālisti  mūziķim taujājuši par Anmary un dziesmu «Beautiful Song», uz ko viņš izteicis savu sajūsmu par Latvijas pārstāvi un atbalstu dziesmai. 

Kocerts norisinājās populārajā kultūras centrā «Melkweg», un tajā piedalījās 24 Eirovīzijas dalībvalstu pārstāvji. Pasākumu atklāja Nīderlandes dziedātāja ar dziesmu «You and I». Anmary kāpa uz skatuves trešā, patiesi sajūsminot publiku. Koncertu noskatījās 1350 skatītāji un desmitiem mediju pārstāvji. Uz Amsterdamu Anmary atbalstīt devās arī dziesmas komponists Ivars Makstnieks, izdevējs un mūziķis Arnolds Kārkls un Eirovīzijas starptautiskās preses koordinatore Aija Medinika. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu