Foto: Uz ielām valda <i>moči</i>; Rīgā pamatīgi sastrēgumi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Sestdien, oficiāli atklājot Latvijas motobraucēju sezonu, jau tradicionālajā braucienā cauri Rīgai devās neskaitāmi daudz motociklistu, kuru parādes braucienā noraudzījās gan rīdzinieki, gan arī pilsētas viesi.

Aģentūras LETA fotogrāfijās redzams - uz ielas izveidojušies pamatīgi sastrēgumi.

«Rīgas satiksmes» pārstāvis Viktors Zaķis portālam «Apollo» pastāstīja, ka saistībā ar šo pasākumu tramvaji par pusstundu atpaliek no grafika, savukārt autobusi un trolejbusi - līdz pat stundai.

Šobrīd gan pamazām situācija normalizējas.

Latvijas motobraucēju sezonas atklāšanā pulcējušies aptuveni 4000 motociklistu, kuri pārstāv ne tikai Latviju, bet arī kaimiņvalstis, piemēram, Lietuvu un Igauniju, aģentūrai LETA pastāstīja biedrības «Latvijas Motoklubu asociācija» prezidents Aivars Freimanis.

Līdzīgs dalībnieku skaits motobraucēju sezonas atklāšanā bija arī pagājušajā gadā. «Šī diena mums ir jauna gada sākšanās, tādēļ viens otru apsveicam Jaunajā gadā,» sacīja Freimanis.

Līdz plkst.18 motociklisti pulcēsies Biķernieku kompleksajā sporta bāzē, kur piedalīsies pašu rīkotajā dragreisā.

Policijas aplēses liecina, ka motociklistu skaits ir bijis mazāk par 4000.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu