Princis Viljams un Ketrīna atzīmējuši laulību pirmo gadadienu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Lielbritānijas princis Viljams un viņa sieva Ketrīna 29. aprīlī nosvinējuši savu laulību pirmo gadadienu, aizvadot to privātā atmosfērā. Britu karaļnama pārstāvis pavēstīja, ka pāris svētdienu pavadījis privātā gaisotnē pēc nelielām svinībām draugu lokā. 

<strong>KĀZU DIENAS FOTOGALERIJU ATRADĪSIET &Scaron;EIT.</strong>

Tikmēr Lielbritānijas mediji neskopojās krāšņiem vārdiem, slavējot Kembridžas hercogieni, kurai piedēvēta sabiedrības intereses atjaunošana par monarhiju. «Keita Lielā mūs ir ieguvusi savā pusē,» raksta «Sunday Times», savukārt «Sunday Telegraph» vēsta: «Ir pagājuši tikai 12 mēneši un mēs jau brīnāmies, kā gan mēs iepriekš varējām dzīvot bez viņas?». 

Pat tradicionāli pret monarhiju noskaņotais laikraksts «Independent» publicējis «rokasgrāmatu, pie kuras paraudāt», aprakstot pāra laulības dzīves pirmos 12 mēnešus. Pēc Seišelu salās pavadītā medusmēneša Viljams un Ketrīna devās ceļojumā uz Kanādu un Kaliforniju, kā arī piedalījās dažādos pasākumos Lielbritānijā. 

Kembridžas hercogiene jaunajā karaliskajā dzīvē un pienākumos ir viegli iejutusies un kļuvusi par modes tendenču noteicēju, pat iekļūstot žurnāla «Time» simts ietekmīgāko cilvēku sarakstā. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu