Foto: Publicitātes foto.

1. maijā, Veselīgas dzīvesveida dienas ietvaros Mežaparkā pulcējās vairāki tūkstoši sportiskā dzīvesveida piekritēju, lai piedalītos dažādās sportiskās aktivitātēs un «Nike Riga Run» oficiālās treniņu sezonas «Bauda sportot Mežaparkā» atklāšanā.  Plašu uzmanību piesaistīja arī modes skate ar sabiedrībā zināmu personību piedalīšanos, kuri demonstrēja «Nike» jauno skriešanas kolekciju.
 
Pasākuma vajadzībām Mežaparkā tika izveidota skatuve, uz kuras tika demonstrēti apģērbi no «Nike» jaunākās kolekcijas. Modeļu lomā iejutās tādi Latvijā populāri cilvēki kā mūziķi Intars Busulis, Markus Riva, Gatis Didrihsons, televīzijas personības Liene Bērziņa, Vita Balčunaite un Edgars Barbaks. Dalībnieku pulkā bija arī pārstāves no «Go Blonde» - Marika Ģederte, Elita Drāke, Liene Tomsone, Natālija Tumševica, Ilze Tannis un citas. Savukārt mūzikas grupas «PeR» un «Lady's Sweet» izpildīja «Nike Riga Run» pērn apstiprināto himnu «Mazajām sirsniņām».
 
Pēc modes skates apmeklētāji tika aicināti veikt iesildīšanos «Nike Training Club» speciālista Ralfa Upmaņa vadībā. Tai sekoja «Nike Riga Run» treniņu sezonas «Bauda sportot Mežaparkā» atklāšanas nodarbība. Skriešanas treniņu vadīja vieni no labākajiem vidējo distanču skrējējiem Latvijā Jānis Razgalis un Arnis Ozoliņš, kā arī vairākkārtēja Latvijas čempiona barjerotajās distancēs Inese Nagle. Ar skrituļslidotājiem darbojās Evita Krievāne, bet rollerslēpotājiem – Kristaps Lībietis, kuriem abiem ir olimpisko spēļu pieredze Latvijas izlases sastāvā. Savukārt ar nūjotājiem strādāja Linda Andrusa, kura ir viena no šīs nodarbes ieviesējām mūsu valstī. Iesākto darbu ikviens varēs turpināt «Nike Riga Run» treniņos katras nedēļas otrdienā un ceturtdienā plkst. 19:00. Nodarbības notiks visos četros sporta veidos – skriešanā, skrituļslidošanā, rollerslēpošanā un nūjošanā.
 
Īpašu uzmanību no apmeklētāju puses izpelnījās «Nike Riga Run» sadarbības partnera «Sporta Laboratorija» sagādātā iespēja veikt veselības testus. Tie deva iespēju noskaidrot, kāda ir ķermeņa vispārējā sagatavotība pirms gaidāmās aktīvās sportošanas sezonas. Speciālisti veica mērījumus pirms un pēc slodzes, lai iegūtu pēc iespējas plašāku informāciju par norisēm organismā slodzes laikā. Vairākiem no tiem, kuri izmantoja «Sporta Laboratorijas» pakalpojumu, šī bija pirmā reize, kad veiktas tik detalizētas pārbaudes, un viņi atzina to par vērtīgu informāciju ikvienam aktīvā dzīvesveida piekritējam. Nākamā iespēja veikt veselības testus ar «Sporta laboratorijas» palīdzību būs jau 8. maijā «Nike Riga Run» treniņa laikā. Plānots, ka šādas pārbaudes notiks reizi mēnesī.
 
Apmeklētājiem tika piedāvāta iespēja izmēģināt dažādas fiziskas aktivitātes. Savukārt ar veselīga uztura pamatprincipiem iepazīstināja «Rimi» veselīgas ēšanas kustības «Aikāgaršo» šefpavārs  Normunds Baranovskis. Viņš atraktīvā veidā informēja apmeklētājus, kā veidot sabalansētu uzturu ikdienā un cienāja apmeklētājus ar veselīgiem un atspirdzinošiem kokteiļiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp