«Karsto laika ziņu» Zanei pajukusi laulība?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3 publicitātes foto.

Pikantu skatu cienītājus kādreiz TV6 kanālā priecēja «Karsto laika ziņu» meitenes. Bargākajai no dāmām, šķiet, uz jautājuma zīmes ir laulības dzīve. Sarunā ar žurnālu «Privātā Dzīve», Zane Kalinka (32) atklājusi: «Šobrīd esmu pārvākusies, meklēju darbu un sāku jaunu dzīvi!» 

Zani prese nesen pamanījusi, izejot sabiedrībā ar kādu vīrieti, kurš nav Zanes laulātais draugs Andris Kalinka (33). Izrādījies, ka pavadonis ir Martins Dombrovskis (28), kuru Zane gan nodēvējusi tikai par labu draugu.

Par attiecībām ar vīru Zane «PDz» atbildējusi izvairīgi - juridiski vēl viņa esot precēta, taču to, vai šobrīd viņa dzīvojot šķirti, vai esot kopā ar kādu citu, viņa neatklāšot. «Vai es gatavojos šķirties? Kurš gan kaut ko tādu var paredzēt! Tas nav jautājums, uz kuru šobrīd varu skaidri atbildēt,» noteikusi Zane.

Kaut arī atklāti pateikt kāds ir pašreizējais ģimenes stāvoklis Zane izvairās, daudz kas noprotams no sociālo tīklu informācijas, kur, kā novērojis «PDz» Zane neskopojas ar dziļdomīgiem tekstiem: «Šis manā dzīvē ir lielo pārmaiņu laiks. Sākas jauna dzīve. Tieši tāpēc šobrīd esmu ļoti aktīvos pašizpausmes un pašrealizācijas meklējumos! Galvenais, lai darbošanās ir aktīva, radoša komunikatīva un, protams, peļņu nesoša. Esmu noilgojusies darboties. Ja kādam ir idejas vai konkrēti piedāvājumi, kur realizēt manu satriecošo un daudzveidīgo personību un prasmes - ar lielāko prieku uzklausīšu!» Zane tvīto arī par «pirmo nakti Te», ka viņai ļoti pietrūkstot meitenes, ka «labāk nožēlot izdarīto, nevis neizdarīto, bet vēl labāk izdarīt un nenožēlot» un tam līdzīgi.

Zane «PDz» apstiprinājusi, ka pārvākusies no ģimenes mājas Jūrmalā uz jaunu mājvietu Mārupē un esot atvērta piedāvājumiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu