Foto: Amber diez vai tagad fotografētos kaila

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Aleksandrs Sokolovs

Nesen plašākai publikai parādījusies virkne seksīgu dziedātājas Amber jeb Aijas Vītoliņas (30) foto. Izrādās, tās tapušas pirms vairākiem gadiem erotiskā fotogrāfa Aleksandra Sokolova studijā. Aleksandrs fotokadrus aktualizējis tagad, jo pāris gadus senās bildes pārtaisījis ar jaunākajām tehnoloģijām.

Žurnālam «Privātā Dzīve» Aija sniegusi komentāru par šo foto parādīšanos. «Esmu pārsteigta, ka attēli publicēti, taču nepatīkami tas nav,» bildusi dziedātāja, kura atzinusi, ka šīs fotogrāfijas viņai patīkot. Saistībā ar Amber muzikālo darbību, notikušas divas fotosesijas, kuru idejas autores bijušas stilistes Dana Dombrovska un Dace Sāmīte. 

Aija «PDz» atklājusi, ka ar Aleksandru strādāt bijis viegli, kaut arī pozēt šādiem foto bijis fiziski grūts darbs. «Bildes ir fantastiskas,» kautrīga nav Aija, «Rezultāts ne mirkli nelika man vilties!» 

Tomēr dziedātāja atzinusi, ka diez vai tagad sadūšotos erotiskai fotosesijai: «Laikam vairs nav tas vecums, lai ko tādu darītu. 

Sokolovs «PDz» sniedzis savu komentāru par Aijas fotosesiju, atklājot, ka kameru priekšā Amber jutusies ērti un pratusi improvizēt. Aijas spējas darboties fotokameru priekšā Sokolovs atzinis par tik labām kā teātra aktrisēm. Lai foto pēc iespējas vairāk atbilstu dziedātājas būtībai, Aleksandrs pirms tam klausījies Aijas mūziku, pētījis stilu un bilžu noskaņa pavisam ātri tapusi skaidra.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu