«Land Rover» plāno «Evoque Sport» versiju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Ziņas par jauno «Evoque Sport» atklājās intervijas laikā, kad kompānijas galvenais dizainers Gerijs Makgoverns portālam «Auto Express» izklāstīja nākotnes plānus saistībā ar šo modeli.

Britu autoražotāja populārais apvidus auto «Evoque» ir izpelnījies vairākas godalgas, kas padara to par īpaši pieprasītu modeli visā pasaulē. Taču kā jau ar visiem modeļiem pienāk laiks, kad pieprasījums krītas un ir jādomā par facelift versiju vai kādiem īpašajiem modeļiem.

Dzelzs jākaļ, kamēr tā vēl ir karsta un to ļoti labi saprot arī Land Rover vadība, kura raugoties uz iespaidīgajiem pārdošanas apjomiem plāno izlaist arī kabrioleta versiju.

Savu roku populārajiem «Evoque» spēkratiem ir pielikusi arī Lielbritānijas dīva Viktorija Bekhema. Dēvēts par «Range Rover Evoque Special Edition with Victoria Beckham» no standarta modeļa tas atšķiras vienīgi ar grezniem ornamentiem un ierobežoto daudzumu – 200 vienības.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu