Foto: Māra Zālīte laižas dejās ar «Dzirnām»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

«Dzīvi ir jāprot ne tikai dzīvot, bet galvenais- baudīt, tomēr to nevar apgūt uzreiz», tā Māra Zālīte, kura Latvijas iedzīvotājiem ir pazīstama kā LNT «O-kartes skatuves» vadītāja. Šoreiz par dzīvi, dejām un, protams, pavasari!

  • Kā Tev ir sācies šis pavasaris?

Kamēr uz mana galda nebija parādījusies jaunā gurķu raža no radiniekiem Cēsīs, nebiju pamanījusi, ka ir atnācis pavasaris. Mmmm... ļoti gardi un svaigi!  Varētu teikt, ka pavasaris ir sācies atspirdzinoši, kā arī ar lielu vēlmi atrasties vasarā.

  • Kā paiet Tava ikdiena, kad neesi LNT studijā, šovā «O- Skatuve»?

Mana ikdiena, kā lielākajai daļai cilvēku, paiet cilvēcīgi un ikdienišķi - darbos un nedarbos. Bet es mācos dzīvot ar baudu arī pašu dzīvi. Izrādās, ka tā ir augstākā māksla, ko nevar uzreiz apgūt. Jāsaprot pareizās vērtības un tad ir cerība to baudīt - ne tikai dzīvot. Kopumā- ikdienā mācos dzīvot!

Pavasara sākumā, kad izstādes «Magic Dance EXPO 2012 Galā koncerta» veidotāji uzrunāja Tevi dalībai šovā, Tu ilgi nedomāji un piekriti! Vai varam izveidot apgalvojumu: Māra Zālīte = jauni izaicinājumi?

Sākumā domāju - piekrist, nepiekrist, piekrist... Kā redzat, beigās piekritu. Bet apgalvojums man patīk! Tā varētu teikt.

  • Latvijā pazīstamie cilvēki, kuri piedalās šovā, ikdienā ar deju nenodarbojas profesionālā līmenī. Pastāsti, kāda ir Tava deju pieredze iepriekš!

 Līdzīgi kā pārējie Latvijas cilvēki, arī es esmu dejojusi tautas dejas. Bet lielos vilcienos tas ir arī viss. Nu jā, tagad notiek mēģinājumi ar laikmetīgās dejas grupu «Dzirnas». (Smaida)

  • Piedaloties konkursā, katram dalībniekam, neskaitot pirmās vietas iegūšanu, ir savs izvirzītais mērķis attiecībā uz dejas prasmi! Vai Tu esi uzlikusi savu latiņu dejas mākslā, ko Tu vēlies sasniegt, strādājot ar laikmetīgās dejas grupu «Dzirnas»?

Tiks dalītas arī vietas?! (Smejas)  Lai kā arī būtu ar koncertu, kas pārtapis konkursā.....,galvenais, kādēļ es piekritu piedalīties ir , lai parādītu un arī pati izbaudītu to, ka deja ir patīkams un mūsdienīgs relaksācijas veids.
Un veidojot dejas priekšnesumu, kopā ar dejas grupu «Dzirnas», gribu uzzināt ko jaunu par dejām, uzticēties deju partnerim, atbrīvot prātu, ķermeni un baudīt šo piedzīvojumu, ko sauc par «Magic Dance EXPO Galā koncertu» sagatavošanās procesu.

  • Ko Tu novēlētu «apollo.lv» lasītājiem?!

Ar smaidu dzīvot pavasarī un priecīgi sagaidīt un nosvinēt Līgo svētkus, kas vairs nav aiz kalniem!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu