Bijusī supermodele vēlas piedzīt ievērojamus alimentus no franču miljardiera

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Modele Linda Evandželista iesūdzējusi tiesā bijušo partneri miljardieri Fransuā Anrī Pino un vēlas piedzīt 28 500 mārciņas (24 600 latus) katru mēnesi alimentos kopīgajam bērnam.

Evandželista uzstāj, ka viņai katru mēnesi nepieciešamas 4300 mārciņas (3710 lati) auklītēm un 10 tūkstoši mārciņu (8,6 tūkstoši latu) bruņotiem šoferiem, ziņo britu laikraksts «Evening Standard».

Modele apgalvo, ka Pino, kurš tagad ir precējies ar meksikāņu aktrisi Salmu Hajeku, ieteicis Evandželistai izdarīt abortu, kad uzzināja par grūtniecību.

Miljardiera kompānijai PPR pieder vairāki augstās modes zīmoli, tostarp modes nami «Balenciaga», «Gucci» un «Yves Saint Laurent».

Viņš atzina, ka pārtraucis attiecības ar Evandželistu, kad 2006.gada janvārī uzzinājis par viņas grūtniecību. Modeles un miljardiera attiecības ilga aptuveni četrus mēnešus. «Viņa bija tik laimīga, kad gaidīja bērnu,» sacīja Pino. «Taču tas nebija plānoti. Tobrīd es nolēmu izbeigt attiecības.»

Taču bagātnieks bērnam nav sniedzis finansiālu palīdzību. «Viņa neprasīja, un es nepiedāvāju,» skaidro Pino.

Evandželistas bagātība lēsta ap pieciem miljoniem dolāru (2,66 miljoniem latu). Reiz viņa žurnālistiem teica, ka viņa un citas supermodeles «no rīta nemaz nemostas par mazāk nekā 10 tūkstošiem dolāru».

Savukārt Pino ģimenei pieder septiņi miljardi dolāru (3,7 miljardi latu). «Lielākā daļa izmaksu neattiecas uz [viņu dēlu] Augustīnu, bet gan uz pašu Evanželistu,» teica Pino advokāts. «Šiem cilvēkiem ir vairāk naudas nekā citiem, taču mēs uzskatām, ka prasība ir vienkārši absurda.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu