Viesnīca, kurā dzīvo un ēd Latvijas izlases hokejisti

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: M.Lācis/Apollo

Otrdienas pēcpusdienā, pirms mača ar Itālijas izlasi, «Apollo» Stokholmā viesojās «Quality Hotel Globe» viesnīcā, kurā dzīvo Latvijas izlases hokejisti. Hokejistus sastapt neiznāca, jo tajā laikā viņiem bija diendusa, taču, pateicoties atsaucīgiem cilvēkiem, mēs varējām ielūkoties tur, kur žurnālistiem ieeja liegta - viesnīcā, kurā izmitinātas izlases.

Latvijas izlases spēlētāji izmitināti septītajā stāvā, bet šajā pašā viesnīcā dzīvo vēl četras izlases. Spēlētājiem ir trīs ēdienreizes dienā, bet vakarā desmitos ir iespēja dabūt vieglas vakariņas jeb tautas valodā runājot - našķus. Katrai izlasei ir sava konferenču telpa, kurā ir viss nepieciešamais spēļu video analīzei. No viesnīcas numuriem līdz spēļu arēnai ir pāris minūšu gājiens zem klajas debess, taču abas celtnes ir sabūvētas kopā un uz ģērbtuvēm ir iespēja tikt arī caur gaiteņiem. Blakus spēļu arēnai atrodas arī treniņu halle, kura gan ir neierasti liela. «Hovet» arēnā ir vietas astoņiem tūkstošiem skatītāju, bet, piemēram, pērn Bratislavas treniņu arēnā bija tikai dažas sēdvietas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu