«Vespa» rolleri sezonu atklās ar <i>spietu</i> 19. maijā

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

Sestdien, 19. maijā plkst.14.00 notiks oficiālā «Vespa» rolleru sezonas atklāšana, kad vienotā parādē Vespa rolleri uzsāks savu ceļojumu pretim 2012. gada vasarai. Šā gada pulcēšanās vieta būs jau ierastā - Lielirbes ielā pie «IndexCafe».

Šī būs trešā sezona Vespa rolleru īpašnieku 2010. gadā iesāktajai tradīcijai vienkopus pulcēt tieši Vespa rollerus, lai atzīmētu vasaras atgriešanos, kuplā pulkā pārvietojoties pa pilsētas ielām un piedaloties dažādās jautrās aktivitātēs. Kopumā 2012. gada sezonā ir plānoti vairāki interesanti pasākumi, uz kuriem tiks aicināti Vespa īpašnieki, bet sezonas atklāšanas pasākums plānots kā pieteikums ikgadējās sezonas sākumam.

Jauno sezonu uzsākot, tiks izdots speciāls Ceļu satiksmes noteikumu pārskats kompaktā formātā, kur ērtā veidā būs uzskaitīti būtiskākie noteikumi, lai rolleru īpašnieki vairāk uzmanības pievērstu arī satiksmes drošībai. Tāpat šogad jaunums – pirms lielā atklāšanas brauciena Rīgas ielās tiek organizēts radošs fotokonkurss «Ģeniālā Vespa!». Foto saturs - viss par un ap Vespa rolleriem, kā jau tika minēts – radošas izpausmes!

Vērts atgādināt, ka Vespa rolleru kustības nosaukums «Vespaspiets» ir izvēlēts apzināti, jo vārds «Vespa» no itāļu valodas nozīmē lapsene. 2010. gada augustā iedibinātā tradīcija ir guvusi pozitīvu noskaņu un lielisku atsaucību – laiskā gaisotnē, nesteidzīgi baudot atmosfēru, vienkopus satiekas Vespa īpašnieki. «Vespaspiets» iniciatori ir pārliecināti, ka šīs markas rolleris ir ar izteiktu raksturu, tāpat kā tas ir VW Vabolēm vai Mini, kuriem arī ir savi fanu pulki. Ne velti «Vespa» rolleris ir atzīts par modes ikonu. Baltijas reģionā lieliska komunikācija izveidojusies ar Lietuvas Vespa klubu, kuram šogad sezonas atkāšana notiek tieši nedēļu pirms Latvijas Vespa sezonas atklāšanas.

Šāds pārvietošanās veids daudziem var kļūt par vasaras dzīvesstila sastāvdaļu. Un tas noteikti ir ekoloģiskāks, ekonomiskāks un ar aizraujošu emociju gammu. Ikviens, kuram ir «Vespa» rolleris, tiek aicināts pieteikties «Vespaspiets» pulkā!

Sekot līdzi Vespas spieta jaunumiem var portālā «Facebook» un «twitter.com/vespaspiets»
Jaunumi mājaslapā: «vespaspiets.lv».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu