Foto: Smaga kravas auto un vieglā spēkrata sadursme Tukuma pusē

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Armands

Otrdienas rītā smaga avārija notika uz autoceļa Rīga-Ventspils Tukuma pusē, kur sadūrās kravas automašīna un vieglais auto.

Notikušā anonīmais aculiecinieks portālam «Apollo» pavēstīja, ka kravas auto rīta pusē braucis Tukuma virzienā, kad tam pretī izbrauca «Opel» automašīna.

Neoficiāla informācija liecina, ka «Opel» vadītāja mēģinājusi izvairīties no sadursmes ar meža dzīvnieku, tādēļ izbraukusi priekšā pretimbraucošajam kravas spēkratam.

Negadījumā smagi sadragāts vieglais auto, bet kravas spēkrats sadursmē apgāzies uz sāniem.

Aculiecinieki zinājuši teikt, ka avārijā smagi cietusi «Opel» vadītāja, kā arī traumas guvis viens vieglā auto pasažieris. Kravas automašīnas vadītājs ticis cauri ar šoku un viegliem miesas bojājumiem, bet no ārstu palīdzības viņš atteicies.

Ilgāku laiku pēc negadījuma bijusi apgrūtināta braukšana pa šoseju. Ap plkst.11 satiksme pilnībā atjaunota.

Policijā aģentūru LETA informēja, ka avārija notikusi uz autoceļa Rīga-Ventspils 49.kilometrā, kur 1949.gadā dzimusi sieviete, vadot automašīnu «Opel Vectra», uzbrauca meža dzīvniekam, kurš pēkšņi šķērsoja ceļa braucamo daļu. Pēc sadursmes automašīna iebrauca pretējā braukšanas joslā, kur ietriecās kravas automašīnā «MAZ». Kravas automašīna no sadursmes apgāzās uz sāniem.

Ceļu satiksmes negadījumā cieta un ar dažādām traumām slimnīcā nogādāta automašīnas «Opel» vadītāja un tās pasažieris - 1945.gadā dzimis vīrietis.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu