Foto: Vandaļi jau paguvuši sabojāt jauno stacionāro fotoradaru

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reinis Oliņš/Apollo

Ļaundari jau paguvuši sabojāt vienu no jaunajiem stacionārajiem fotoradariem, portālam «Apollo» trešdienas rītā pavēstīja vairāki aculiecinieki.

Kā novēroja portāls «Apollo», uz Dienvidu tilta izvietotā jaunā fotoradara «acis» ir aizpūstas ar dzeltenu krāsu.

Uzņēmuma «Vitronic Baltica» pārstāve Antra Gaile portālam «Apollo» pastāstīja, ka par notikušo uzņēmums ir informēts un skaidros notikušā apstākļus.

Viņa gan pagaidām nevarēja atbildēt, vai par vandaļu rīcību uzņēmums vērsīsies Valsts policijā.

Vienlaikus Gaile uzsvēra, ka šāda vandaļu rīcība ir bezjēdzīga, jo stacionārie fotoradari vēl nedarbojas.

«Neviens no stacionārajiem radariem nedarbojas. Tie sāks darbu tikai tad, kad Valsts policija būs devusi šādu atļauju. Šāda veida vandaļu rīcība ir bezjēdzīga,» teica viņa.

Jau ziņots, uzņēmums «Vitronic Baltica un partneri» piecās stacionāro fotoradaru uzstādīšanas vietās uzsācis iekārtu uzstādīšanu – divās uz Dienvidu tilta, divās uz Salu tilta un Krasta ielā.

Uzņēmuma pārstāve otrdien portālam «Apollo» pastāstīja, ka būvdarbi stacionāro fotoradaru uzstādīšanas vietās Rīgā tuvojas noslēgumam.

Jau ziņots, ka naktī uz 11.maiju stacionāro fotoradaru ietvari tika uzstādi divās vietās uz Vanšu tilta.

Kā tas paredzēts konkursa ietvaros, pirms stacionārajām mērierīcēm tiks uzstādītas arī brīdinošas ceļa zīmes, skaidro Gaile.

Kā zināms, uzņēmumam līdz 20.maijam jāizvieto visi stacionārie fotoradari, tāpat zināms, ka līdz noteiktajam datumam visi fotoradari netiks uzstādīti.

Uzņēmums atkārtoti skaidrojas, ka stacionāro radaru montāža ir pietiekami vienkāršs un relatīvi ātrs process, lielāko laika daļu fotoradaru uzstādīšanai aizņem projektu izstrāde un saskaņošana, kā arī elektrības pieslēguma nodrošināšana.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu